INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Eliminat de Levski Sofia, Răzvan Lucescu și-a cerut scuze fanilor lui PAOK: „O casă nu se construiește într-o zi”

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, își recunoaște după eliminarea cu Levski Sofia, în Conference League, foto: Imago
Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, își recunoaște după eliminarea cu Levski Sofia, în Conference League, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 12:36 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 12:36

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, își recunoaște după eliminarea cu Levski Sofia, în Conference League: „Dacă vreți să dați vina pe cineva, eu sunt acela. Adevărul este că nu a fost decisă acum calificarea. Am făcut prea multe greșeli în tur”.

PAOK nu a reușit să întoarcă handicapul de la Sofia, 0-2, și a părăsit Europa pe ușa din dos de la sfârșitul lui iulie, din turul 2 preliminar. 

A scos doar o remiză acasă cu Levski (1-1), într-un meci pe care l-a terminat în nouă jucători, Augusto și Vieirinha, și pe care l-a dominat degeaba. Nu a avut multe ocazii și a oferit imaginea unui joc stresat, incomodat de replica oaspeților, agresivă, cu pressing sus, linii strânse. La fel ca în tur, Levski a profitat de erorile trupei lui Răzvan Lucescu, a deschis scorul și și-a asigurat repede un scor de calificare.

Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal
CHILE
Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal

Răzvan Lucescu: „Am fost prea nervoși, ne concentrăm pe obiectivele rămase"

Antrenorul român și-a recunoscut inferioritatea și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul nescontat în dubla manșă: 

„Dacă vreți să dați vina pe cineva, eu sunt acela. Adevărul e că soarta calificării n-a fost decisă acum. Am făcut prea multe greșeli în tur, nu am gestionat bine emoțiile. Azi am fost prea nervoși. Avem probleme, am schimbat mulți jucători și destui sunt în urmă cu pregătirea. O casă nu se construiește într-o zi, dar trebuie să știm cum să depășim dificultățile și să ne concentrăm pe obiectivele rămase", a explicat Răzvan Lucescu. 

Întâlnire cu suporterii: „Tricoul lui PAOK este greu de purtat pe umeri"

Nemulțumiți de joc și rezultat, fanii i-au fluierat pe jucători când aceștia au mers să-și ceară scuze și s-au dus furioși la vestiare după meci. O delegație a lor s-a întâlnit cu Lucescu, căpitanul Ingason, Vieirinha și alți trei fotbaliști „alb-negri", cerându-le explicații și numele vinovaților pentru eșec. 

Abia la o oră și jumătate după meci s-au terminat discuțiile aprinse și spiritele s-au mai calmat, iar ultrașii au plecat scandând „tricoul lui PAOK este greu de purtat pe umeri". N-au fost incidente, dar presiunea este tot mai mare pe Răzan Lucescu.  

83 la sutăa fost posesia lui PAOK în meciul cu Levski Sofia. Grecii au prins doar un șut cadrat din patru expediate, în timp ce adversarii au avut două din patru

Citește și alte știri despre Conference League: 

Florinel Coman a marcat pentru prima dată după un an, dar tot n-a scăpat de critici: „Nu a fost în apele lui”

Nicolae Dică a impresionat de la primul meci: „Nu mai credeam în echipa asta”

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează