INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Florinel Coman a marcat pentru prima dată după un an, dar tot n-a scăpat de critici: „Nu a fost în apele lui”

Florinel Coman/ foto Raed Krishan (GSP)
Florinel Coman/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 12:15 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 13:07

Florinel Coman (24 de ani), noul căpitan de la FCSB, a marcat în victoria echipei sale cu Saburtalo, scor 4-2, dar nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

Pentru atacantul roș-albaștrilor a fost primul gol după o pauză de un an. Florinel a înscris golul de 3-2 cu echipa din Georgia, cu o lovitură de cap, în urma centrării lui Radunovic.

Ultima reușită dintr-un meci oficial a lui Coman data din 29 iulie 2021. Florinel a marcat atunci în meciul de tristă amintire dintre Șahtior Karagandy și FCSB, cel care consemna eliminarea bucureștenilor în turul 2 preliminar al Conference League. 

Măcinat de accidentări și lovit de ghinioane, noul căpitan al formației antrenate de Nicolae Dică a întrerupt seria nefastă.

Becali s-a pus pe treabă după calificarea cu Saburtalo: „Cum m-am trezit am dat 3-4 telefoane pentru jucători” + Răspunsul celor de la UTA la oferta pentru Miculescu
FCSB
Becali s-a pus pe treabă după calificarea cu Saburtalo: „Cum m-am trezit am dat 3-4 telefoane pentru jucători” + Răspunsul celor de la UTA la oferta pentru Miculescu

Gigi Becali: „Florinel Coman avea impresia că poate irosi nopțile”

„Coman nu a fost în apele lui, dar a jucat cu inima. Nu e ăsta Coman, e la un sfert. Lui i-a ieșit fenta, dar nu i-a ieșit frâna, nu mai are picioarele alea de dinante, nu mai are mușchii ăia. 

Și-a dat seama, acum că pleacă și Tănase. El credea: «Bă eu sunt Florinel Coman și joc din talent, nu contează la ce oră mă culc. El așa credea». Acum și-a dat seama”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Un jucător care l-a impresionat pe patronul lui FCSB a fost Joyskim Dawa, fundașul central care a deschis scorul cu Saburtalo: „Dawa nu prea a avut ce să facă. Nu au ajuns ăia acolo. Ei au fost pe contraatac, nu avea ce face acolo. El ne-a salvat. Cu golul lui, trebuiau să iasă ăia la joc”.

7este nota primită de Florinel Coman în Gazeta Sporturilor de astăzi

M-am uitat puțin și la FCSB, am două televizoare și mă uitam la mai multe meciuri. Numai că, în momentul în care georgienii au dat gol, am mutat postul, că mă îmbolnăveam. Nu-mi ieșea pronosticul. Eu am dat declarații că se califică toate patru, iar eu pun pasiune când fac o astfel de declarație. Dacă nu-mi iese, spuneau ăștia că «nu i-a ieșit Oracolului». Acum, vreau să avem două echipe în primăvara europeană, cum era pe timpul meu 
- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB:

Nicolae Dică a impresionat de la primul meci: „Nu mai credeam în echipa asta”

Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri: „Ce clauze, mă? Fugi de-aici cu clauzele”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gutademaimuta
gutademaimuta  •  29 Iulie 2022, 15:01

Acum incep sa inteleg ce comentau altii de-a lungul timpului, privitor la opiniile platite la gsp ..... orice nota peste 3 acordata lui Coman miroase a "subiectivitate". Ce jenibil ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează