INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO

Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB

Florinel Coman (24 de ani) a marcat golul de 3-2 în meciul FCSB - Saburtalo, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League, și a întrerupt seceta de un an. +18   FOTO
Florinel Coman (24 de ani) a marcat golul de 3-2 în meciul FCSB - Saburtalo, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League, și a întrerupt seceta de un an.

Articol de , - Publicat joi, 28 iulie 2022 22:20 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 00:07

Florinel Coman (24 de ani) a marcat un gol crucial în meciul FCSB - Saburtalo, 4-2, contribuind din plin la calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Nu mai marcase de un an de zile.

Florinel Coman înscria ultimul gol pe 29 iulie 2021, în meciul de tristă amintire dintre Șahtior Karagandy și FCSB, cel care consemna eliminarea bucureștenilor în turul 2 preliminar al Conference League. Măcinat de accidentări și lovit de ghinioane, noul căpitan al formației antrenate de Nicolae Dică a întrerupt seria nefastă.

Gigi Becali exultă după golul lui Dawa din FCSB - Saburtalo: „Asta-i pohta ce-am pohtit-o!”
FCSB - SABURTALO
Gigi Becali exultă după golul lui Dawa din FCSB - Saburtalo: „Asta-i pohta ce-am pohtit-o!”

Florinel Coman, gol în FCSB - Saburtalo

Încrederea primită din partea conducerii, banderola de căpitan preluată de la Florin Tănase, l-a impulsionat pe Coman. Astăzi, în disputa cu Saburtalo, a ajuns de la finalizare. În minutul 75, a irosit o șansă rarisimă, talpă scoasă de portar de pe linia porții. Golul plutea în aer! 

Câteva secvențe mai târziu, Florinel s-a desprins de marcaj și a înscris cu o lovitură excelentă de cap. 3-2, gol care egala situația la general.

Extrema vicecampioanei a părăsit terenul în minutul 88, chiar înaintea golului de 4-2, cel care a adus calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Coman a acuzat probleme musculare. 

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close