INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

FCSB a fost umilită de Silkeborg, 0-10, dar Gigi Becali nu renunță la primăvara europeană: „Vreau victoria cu Anderlecht!”

FCSB a pierdut cu Silkeborg tur-retur, 0-5 de fiecare dată
FCSB a pierdut cu Silkeborg tur-retur, 0-5 de fiecare dată

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 12:11 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 12:55

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, nu renunță la ideea calificării în primăvara europeană, ceea ce pare a fi o misiune imposibilă în prezent pentru vicecampioana României.

FCSB a pierdut 3 dintre cele 4 meciuri jucate până acum în Conference League și ocupă ultimul loc în grupa B, cu un singur punct.

Pentru a prinde locul 2 în grupă, roș-albaștrii au nevoie să câștige ultimele două partide, în deplasare cu Anderlecht și acasă cu West Ham, și ca celelalte rezultate să o avantajeze. Probabilitatea ca acest scenariu să se îndeplinească este infimă, dar Gigi Becali încă speră.

Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”
FCSB
Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”

Gigi Becali: „Vreau să câștigăm cu Anderlecht și să ne calificăm mai departe!”

Patronul clubului din Liga 1 a anunțat public că vrea victoria cu Anderlecht, în meciul programat pe 27 octombrie!

„Vreau să câștigăm meciul, încă mai cred în calificare! Până când nu vom mai avea șanse matematice, eu cred. Vreau să batem și să ne calificăm!

Atât timp cât se mai poate matematic, eu cred. Trebuie să câștigăm. Dar nu e vorba numai de asta. E vorba și de cei 500.000 de euro. Sunt o avere! Știți de ce n-am clacat eu, de ce n-am dat faliment?

Deși pentru mine 500.000 de euro nu sunt bani mulți, știu ce înseamnă și 100.000 de euro: o avere! Pentru că știu asta, niciodată nu mă voi întinde mai mult decât îmi permite plapuma”, a afirmat Becali la Pro Arena.

Scenariul în care FCSB merge la „barajul” pentru optimile Conference League

Victoriile din grupele Conference League sunt răsplătite cu câte 500.000 de euro, iar egalul cu 166.000 de euro. Până acum, FCSB a înregistrat următoarele rezultate:

  • 1-3 cu West Ham (deplasare) 
  • 0-0 cu Anderlecht (acasă)
  • 0-5 cu Silkeborg (deplasare) 
  • 0-5 cu Silkeborg (acasă)

Pentru ca FCSB să termine grupa pe locul 2, e nevoie ca:

  • FCSB să bată Anderlecht în deplasare și West Ham acasă; 
  • Silkeborg să piardă cu West Ham în deplasare și Anderlecht acasă.

Locul 2 în grupă asigură prezența la un „baraj” pentru accederea în optimile competiției. Barajul va fi în dublă manșă, pe 16, respectiv 23 februarie 2023, împotriva unei echipe „retrogradate” din Europa League.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Italienii și englezii scriu despre o nouă idilă: celebra Diletta Leotta ar fi într-o relație cu fotbalistul care a îngropat-o pe Liverpool

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
zetanu
zetanu  •  21 Octombrie 2022, 14:54

deja nu mai e de ras...

cineva90
cineva90  •  21 Octombrie 2022, 13:25

Mai exista o varianta ptr a se califica fcsb Înainte de fiecare meci sta JIJI 3 zile la muntele Athos, face câte 200 de mătănii și gata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează