INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

FCSB s-a întors în România, la doar câteva ore după succesul din Norvegia » Imaginile surprinse de GSP la aeroport: cine a trecut la „munca de jos”

Delegația celor de la FCSB s-a întors deja în țară, la nici 12 ore după calificarea obținută la Stavanger, +15   FOTO
Delegația celor de la FCSB s-a întors deja în țară, la nici 12 ore după calificarea obținută la Stavanger,

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2022 09:51 / Actualizat vineri, 26 august 2022 10:24

Delegația celor de la FCSB s-a întors deja în țară, la nici 12 ore după calificarea obținută la Stavanger, în dauna celor de la Viking. Roș-albaștrii nu și-au mai luat o noapte în plus de cazare în costisitoarea Norvegie, preferând să plece spre București la puțin timp după meci.

Cameramanul GSP a surprins în această dimineață, în jurul orei 08:00, sosirea roș-albaștrilor pe aeroportul „Henri Coandă”. Dacă mulți dintre jucătorii lui Dică păreau copleșiți de oboseală, au existat și jucători care au zâmbit în fața camerelor. Andrei Cordea și Miculescu au fost cei mai binedispuși jucători din delegația românilor.

FCSB s-a întors în România, la doar câteva ore după succesul din Norvegia

Dacă Ianis Stoica și ceilalți puști din echipă au trecut la „munca de jos”, transportând bagajele, greii vestiarului au trecut detașați prin fața camerelor, cufundați în ecranele dispozitivelor din dotare.

Separat de jucători și-au făcut apariția și oficialii Mihai Stoica, Valeriu Argăseală sau „Mache”, dar și Viorel Hrebenciuc, cel care a însoțit din nou formația roș-albastră într-o deplasare europeană.

Suporterii au din nou motive să fie mândri că echipa lor e în grupele unei competiții continentale. Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea!

- Mihai Stoica, manager general FCSB

15 imagini de excepție surprinse de GSP după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+11 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Mutarea care l-a lăsat mască pe Gigi Becali! Laude pentru Nicolae Dică: „Ce a făcut a fost genial!”

VIDEO Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
X01Y
X01Y  •  26 August 2022, 17:23

Iosif Popescu, ai făcut în viața ta un sport de echipă? Ptr că sintagma "greii vestiarului" e preluată de la alți inteligenți care se refereau la Hagi și Gh. Popescu care erau căpitani echipei naționale. Sau te-ai referit cumva la Dica?? Pentru că Steaua nu are în acest moment jucători emblematici. Cu excepția lui Coman, posesor al unui permis de conducere de la fratele Volodimir.

nicto
nicto  •  26 August 2022, 12:23

sa vezi acuma scandal ca nu ia asteptat Novak....

corectorul
corectorul  •  26 August 2022, 12:20

”Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea!” Pai daca sunteti competenti si detineti adevarul, aratati-le si demonstrati-le celor care conteaza in aceasta ecuatie, adica judecatorilor. Or, aici ati dat chix. Fanilor degeaba le aratati, caci ei sunt subiectivi. Si fanilor lui Dragnea daca le spuneti ca acesta nu este un penal si ca nu a incalcat niciodata legea , ei vor crede si-l vor considera si iubi vesnic pe cel pe care il idolatrizeaza, in ciuda deciziilor instantelor care l-au condamnat, aceleasi instante care au decis si ca FCSB nu e Steaua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează