INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Coman a revenit la FCSB după 4 luni! Cum s-a mișcat

Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) a revenit la FCSB, în meciul cu Șahtior Karagandy (1-0).
Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) a revenit la FCSB, în meciul cu Șahtior Karagandy (1-0).

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 23:25 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 23:30

Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) a revenit la FCSB în meciul cu Șahtior Karagandy (1-0).

Coman a intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Octavian Popescu. Astfel, Florinel a ocupat locul său obișnuit din atac, în flancul stâng.

A avut la dispoziție ceva mai mult de 20 de minute, însă nu s-a simțit deloc pe teren. A evitat să riște, nu a apelat la pătrunderi, ca în zilele bune, și a jucat mereu la siguranță, pentru cel mai apropiat jucător.

Ce-i drept, a fost introdus într-un moment delicat, când Șahtior a început să-i pună probleme lui FCSB. 

+28 FOTO

Florinel Coman, primul meci la FCSB după 4 luni

Florinel Coman era așteptat să revină la începutul sezonului, cu Botoșani (0-0), însă nu a fost apt. El stătea din martie, de când s-a accidentat (ruptură musculară) în partida naționalei cu Macedonia de Nord, 3-2.

A participat în vara aceasta la pregătirea vicecampioanei, dar nu s-a refăcut complet. Din informațiile obținute de GSP, Coman s-a antrenat separat înainte de meciul vicecampioanei din Moldova.

Când va intra, va fi altceva. Nu se operează. La ora asta, e mai bun decât era înainte, când era sănătos. Ei măsoară cu niște aparate, iar mușchiul accidentat e mai bine decât înainte
Gigi Becali, patron FCSB, pe 16 iulie

Florinel Coman, accidentare după accidentare

Starea medicală precară i-a ciobit deja cota lui Florinel. Dintr-un fotbalist pe care Becali spera să-l vândă cu 10 milioane de euro, Coman a devenit imposibil de vândut din pricina randamentului slab și a pauzelor lungi și dese pe care a fost forțat să le ia.

Regresul lui a apărut surprinzător, din ghinion. Începuse foarte bine stagiunea trecută, cu goluri marcate pentru FCSB în campionat și în Europa League, jucase excelent și în victoria naționalei cu Austria, 3-2. 

A urmat o accidentare gravă, o fractură cu care s-a ales într-un joc cu Backa Topola, în partida încheiată egal în Serbia, 6-6.

La scurtă vreme după ce a încheiat recuperarea, Rădoi a apelat iar la el, pentru meciul cu Macedonia de Nord, unul în care Coman a redevenit accidentat, ruptură musculară gravă.

19 meciuria jucat Florinel Coman în sezonul trecut, în care a marcat un gol. El a fost titular doar de 17 ori și a bifat singurul gol din sezon pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide oficiale, fără să mai înscrie vreodată

5 milioane de euroe cota de piață a lui Fl. Coman, conform Transfermarkt

Peluza Nord, din nou în acțiune! Imagini de la Arena Națională

Citește mai multe știri despre FCSB:

Moruțan, în pericol la FCSB! Ultima decizie a lui Gigi Becali

Peluza Nord, din nou în acțiune! Suporterii au încălcat decizia instanței + „complot” cu crainicul

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează