INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB- SILKEBORG 0-5

EXCLUSIV // VIDEO Jucătorii de la FCSB, desființați după cele două dezastre cu Silkeborg: „Pete negre în istoria clubului”

Jucătorii de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg/ foto Cristi Preda (GSP) +30   FOTO
Jucătorii de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 10:05 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 11:09

Lucian Goian, fostul fundaș de la CFR Cluj sau Dinamo, a comentat la GSP Live înfrângerea celor de la FCSB cu Silkeborg, scor 0-5, în grupele Conference League.

Goian consideră că cele două înfrângeri cu 0-5 în fața lui Silkeborg „vor rămâne ca niște pete negre în istoria clubului”

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Lucian Goian, la GSP Live: „Cele două meciuri cu Silkeborg vor rămâne în istorie ca niște pete negre”

„Un moment foarte greu pentru FCSB. Mă uitam la jucători după meci, erau resemnați. Mă uitam la lacrimile lui Târnovanu. Toți au partea lor de vină pentru aceste rezultate care dor (n.r. - cele două înfrângeri cu 0-5 în fața lui Silkeborg) și vor rămâne în istorie.

Vor fi ca niște pete negre în istoria clubului. Am văzut și ce au făcut fanii aseară. Erau acoperiți să plece din tribune. Nu se așteptau, cum nici eu nu mă așteptam să piardă din nou așa. Ceva se întâmplă acolo.

S-a greșit în momentul în care s-a ales modul în care se va aborda această competiție. Nu cred că suntem noi saturați de fotbal, de cupe europene, și să ne permitem să trimitem echipa a doua și să ne concentrăm pe campionat.

În mod normal, jucătorii ar trebui să facă față pe ambele fronturi, în cupele europene și în campionat. Sunt jucători pe care acum o lună de zile se cereau zeci de milioane. Nu mai sunt aceiași jucători?”, a declarat Lucian Goian la GSP Live.

Lucian Goian crede că Dică trebuia să plece

Întrebat de moderatorul Alberto Boțoghină dacă se aștepta ca Dică să demisioneze, Lucian Goian a răspuns:

„Probabil că ăsta era pasul pe care trebuia să îl facă, să iei 10 goluri într-o săptămână, să nu reușești să marhcezi. Normal, asta trebuia să facă. Știm cu toții că acolo e o situație mai delicată.

El a ales să rămână, dar cred că a greșit, ca și în momentul îăn care a acceptat să preia FCSB. Nu îl poți face responsabil pe Dică, pentru că nu știu dacă este cel care decide 100%. În momentul în care intervin alte lucururi, nu mai e doar vina lui”.

Cele mai tari imagini din FCSB - Silkeborg 0-5

+26 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Umilit de Silkeborg tur-retur, jucătorul lui FCSB visează la grupele Champions League: „La anul ne calificăm”

Panduru, după ce Târnovanu a izbucnit în lacrimi: „Bine că nu a mai dat Silkeborg 2-3 goluri, că o ținea în plâns până la final”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  14 Octombrie 2022, 18:21

Care istorie pentru un club infintat nu de mult, sau goian uita ca istoria apartine Stelei si nu are deaface cu butoiul cu brinza.

francklin67
francklin67  •  14 Octombrie 2022, 12:18

Asa cum a declarat Duckadam acum o saptamana,NU EXISTA STEAUA trebuie retras brandul asa cum se retrag tricourile unor mari jucatori.Nici CSA ,nici FCSB nu merita sportiv acest brand.

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  14 Octombrie 2022, 12:02

"Artileria grea" :)))) "Campioana lumii" :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează