INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

Revanșă în „piuneze” » Dică și Becali le-au pus gând rău danezilor, dar n-au la dispoziție 3 titulari

Risto Radunovic (foto) este unul dintre jucătorii care îi vor lipsi FCSB-ului cu Silkeborg // foto: Imago Images
Risto Radunovic (foto) este unul dintre jucătorii care îi vor lipsi FCSB-ului cu Silkeborg // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 13 octombrie 2022 08:39 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 09:40

Gigi Becali și Nicolae Dică vor să spele rușinea din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg, și așteaptă o revanșă în fața fanilor, însă FCSB are mari probleme în defensivă, unde e posibil să nu joace 3 dintre cei 4 fundași titulari în mod obișnuit.

  • FCSB - Silkeborg se joacă în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro Arena.

Umilința din Danemarca a schimbat prioritățile la FCSB. Patronul a anunțat că primăvara europeană a devenit un „must” pentru vicecampioană. Culmea, asta după ce cu Anderlecht și Silkeborg pe teren au apărut în majoritate jucători ce au pierdut primul „11”!

Astfel, Nicolae Dică va alinia azi cea mai bună echipă pe care o are la dispoziție. Cu un dublu „win”. Îi face pe plac patronului, dar își și spală imaginea în fața suporterilor, dezamăgiți de rușinea trăită în țara lui Hans Christian Andersen.

Mititelu are 3 nume de înlocuitori pentru Croitoru » Toți au fost selecționeri!
FCU Craiova
Mititelu are 3 nume de înlocuitori pentru Croitoru » Toți au fost selecționeri!

FCSB, fără 2 sau 3 fundași titulari la returul cu Silkeborg

Numai că planurile antrenorului au fost puțin date peste cap din cauza unor accidentări de ultimă oră. Așadar, sunt șanse mici ca pe teren să apară Tamm și Dawa, cuplul de fundași obișnuit la FCSB. Ambii acuză probleme, ceva mai serioase estonianul, care ieri s-a pregătit separat de restul lotului.

Camerunezul, în schimb, s-a pregătit normal, șansele pentru el să fie pe teren cu Silkeborg fiind mai mari. „Știu cine joacă, știu în mare echipa. Avem ceva probleme la fundașii centrali. Nu știu cum vor fi Dawa și Tamm, s-ar putea ca Dawa să fie bine. Se fac eforturi. Să vedem ce zice doctorul”, a explicat Gigi Becali.

În cazul în care ambii vor absenta din formula de start, cel mai probabil locul lor va fi luat de Bouhenna și Haruț. Rachid are doar două minute jucate în ultimele două luni! În Liga 1 a apărut în două rânduri pe bancă, iar în Conference a intrat pe final, chiar cu Silkeborg, la meciul tur.

Nici Radunovic nu va fi gata pentru acest meci. Muntenegreanul a părăsit terenul accidentat în partida cu Petrolul din campionat și nu va fi forțat pentru jocul cu danezii.

Nici Florinel Coman nu joacă în FCSB - Silkeborg

Tot separat s-au pregătit și Omrani, Nikolov și Șut. Dacă în cazul primilor doi lucrurile sunt certe, ambii nefiind pe lista UEFA, ultimul este încă în refacere după o accidentare mai veche.

8 goluriau marcat împreună Tamm, Dawa și Radunovic pentru FCSB în acest sezon

Surpriza din rândul celor ce n-au intrat la antrenamente normale e reprezentată de Florinel Coman. Dică a lăsat de înțeles că e o decizie de comun acord ca „șeptarul” FCSB-ului să iasă din lot, pentru a primi odihnă înaintea confruntării cu UTA, de duminică.

„Florinel are mici probleme. Dică a zis că ar fi bine să nu joace. Dacă el zice așa, așa să fie”, a mai spus patronul FCSB, completat de antrenor la conferință: „Am decis să nu fie în lot cu Silkeborg”.

Ne aşteaptă o partidă grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. E o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Trebuie să facem totul perfect!

În Danemarca am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă joi obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Echipa probabilă FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Crețu, 6. Haruț, 29. Bouhenna, 28. Pantea - 27. Olaru, 18. Edjouma, 10. Oct. Popescu - 98. Cordea, 96. Compagno, 11. Miculescu

VIDEO » Silkeborg așteaptă un meci greu cu FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

„Trebuie să ne răzbunăm, intră artileria grea!” » Gigi Becali, discurs plin de avânt: „O să fim imbatabili” + Care e noul obiectiv

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close