INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

„Pare că s-a sufocat, a dispărut de pe teren” » Trimisul Gazetei în Slovacia a analizat prestația nou-veniților Rusu și Miculescu și se întreabă: „Câtă răbdare va avea patronul?”

Bogdan Rusu și David Miculescu au bifat primele minute în tricoul vicecampioanei României / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Bogdan Rusu și David Miculescu au bifat primele minute în tricoul vicecampioanei României / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 14:04 / Actualizat joi, 04 august 2022 16:13

Vlad Nedelea, trimisul Gazetei în Slovacia pentru confruntarea dintre Dunajska Streda și FCSB, încheiată 0-1, a analizat, la ediția GSP Live de joi dimineață, evoluțiile lui David Miculescu și Bogdan Rusu, cei doi nou-veniți folosiți de Nicolae Dică împotriva slovacilor. 

La doar două zile după ce au fost prezentați la pachet de către Gigi Becali, Bogdan Rusu și David Miculescu au bifat primele minute în tricoul vicecampioanei României. Folosiți încă de la început de Dică, cei doi au rezistat pe teren până în repriza secundă, când au terminat „combustibilul” și au fost înlocuiți. Corespondentul Gazetei la Dunajska Streda a radiografiat evoluțiile celor doi, trasând câteva concluzii la „rece”. 

Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!
FCSB
Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!

„Pare că Miculescu s-a sufocat”

„Miculescu e vedeta acestor zile, o să încep cu el. A început curajos, are o talie foarte bună și își câștigă foarte ușor duelurile. Au fost puține dueluri la cap pe care le-a piardut. A fost foarte activ în primele 30 de minute, apoi s-a stins în repriza a doua și asta a vazut și Dică. 

În repriza a doua, a absentat complet de pe teren, parcă n-ar mai fi fost, nu știu ce s-a întâmplat cu el, nu l-am mai văzut. Chiar dacă probabil cei din staff se așteptau să joace 90 de minute, având în vedere că făcuse pregătirea de vară, că a jucat la UTA, pare că el s-a sufocat. Per total, un debut curajos, dar e devreme să dăm verdicte”, a remarcat jurnalistul GSP.

„Să vedem câtă răbdare va avea patronul cu Bogdan Rusu”

În ceea ce-l privește pe Bogdan Rusu, reporterul Gazetei Sporturilor se întreabă cât credit va primi vârful de 32 de ani din partea lui Gigi Becali. „A pierdut puține dueluri, dar pentru un atacant e important să înscrie”.

„Bogdan Rusu e un atacant bun, care-și câștigă ușor duelurile, dar care apare greu în fața porții. S-a mișcat greoi la acea fază din primele minute. A pierdut puține dueluri, dar cam atât. Până la urmă, important pentru un atacant este să înscrie, iar el n-a făcut-o

Are timp, nu știu cât de mult, pentru că știm că la FCSB nu este răbdare. Depinde câtă răbdare va avea patronul să-l țină în teren. E un jucător OK, poate peste Mamut, poate peste Ianis Stoica, dar nu e un atacant de nivelul lui Gnohere din urmă cu câțiva ani”, a spus Nedelea în emisiunea lui Costin Ștucan. 

Miculescu și Rusu au debutat la FCSB fără „artificii”

Titularizați în premieră la doar câteva zile după ce au semnat cu FCSB, Bogdan Rusu și David Miculescu n-au avut prea multe realizări în confruntarea de miercuri seara. Atacantul venit de la Mioveni a prins pe teren 64 de minute, însă a fost invizibil, primind nota 5, în timp ce Miculescu s-a zbătut în zadar, dar fără să aibă realizări notabile. Acesta a fost notat cu 6 în caseta tehnică din Gazetă.

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei Dunajska Streda - FCSB 0-1

+23 FOTO

VIDEO Dorinel Munteanu face analiza duelului Dunajska Streda - FCSB 0-1: „Am văzut multe lucruri pozitive!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  04 August 2022, 18:12

Miculescu a facut destul de bine faza de aparare. Sa vedem daca reuseste sa arate altfel in primavara, privind conditia sa fizica la efort.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close