INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB

Nu i-a uitat pe roș-albaștri » Fostul jucător de la FCSB și-a anunțat prezența la meciul cu Anderlecht

Harlem Gnohere (stânga), în perioada FCSB / foto Imago Images
Harlem Gnohere (stânga), în perioada FCSB / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 18:52 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 19:13

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul atacant de la FCSB, a anunțat că va fi prezent la meciul cu Anderlecht, din grupele Conference League.

  • Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Francezul, care a evoluat ultima dată la Mouscron, în Belgia, a transmis un mesaj echipei lui Gigi Becali. „Ne vedem joi, FCSB”, a scris Gnohere pe Instagram, în limba română.

Mircea Sandu, incendiar: „Îl acuz pe Puiu că l-a pus pe Edi selecționer!” » Invocă relațiile cu lumea politică și a Serviciilor
MIRCEA SANDU LA 70 DE ANI
Mircea Sandu, incendiar: „Îl acuz pe Puiu că l-a pus pe Edi selecționer!” » Invocă relațiile cu lumea politică și a Serviciilor

Gnohere, mesaj pentru FCSB

Harlem Gnohere nu i-a uitat pe cei de la FCSB. Atacantul a jucat pentru roș-albaștri în perioada 2016-2020, după transferul de la Dinamo.

Gnohere a marcat 41 de meciuri în 4 sezoane la FCSB, în Liga 1. El a fost și un om important cu Dică pe bancă, atunci când FCSB se califica în primăvara Europa League, în sezonul 2017-2018.

În „șaisprezecimi” a reușit să marcheze ambele goluri ale celor de la FCSB cu Lazio, atunci când italienii s-au impus cu 5-2 la general.

Nu i-a uitat pe roș-albaștri » Fostul jucător de la FCSB și-a anunțat prezența la meciul cu Anderlecht
Gnohere, în tricoul lui FCSB

Gnohere, liber de contract după despărțirea de Mouscron

Gnohere pleca de la FCSB în vara lui 2020. El semna atunci cu belgienii de la Mouscron, din postura de jucător liber de contract.

După despărțirea de Mouscron din vară, Gnohere nu și-a mai găsit alt angajament. Atacantul nu a mai jucat din 3 aprilie, când evolua 30 de minute împotriva lui Virton. Mouscron s-a desființat la finalul sezonului trecut.

Ionuț Rada intervine în scandalul ultimilor ani: „FCSB este Steaua! Aici nu am niciun dubiu”

Citește și alte știri despre FCSB:

Laszlo Balint a găsit cauza problemelor defensive de la FCSB: „Să nu uităm asta!”

Degringoladă totală la Anderlecht: antrenorul demis azi! Ce s-a întâmplat cu ultrașii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează