INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  INTER D'ESCALDES - CFR CLUJ 1-1

Prima reacție de la CFR Cluj, după egalul rușinos din Andorra » Explicație pentru gafa lui Bălgrădean: „N-am mai întâlnit vânt ca aici!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 20:09 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 21:31

Inter d'Escaldes și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League, dar clujenii merg mai departe în competiție grație victoriei cu 3-0 din tur. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting, a oferit primele impresii după partidă.

  • CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus
  • Primul meci e programat pe 4 august, pe teren neutru și cu porțile închise, formațiile din Belarus fiind obligate de UEFA să joace în afara țării și fără spectatori.
  • Returul va avea loc pr 11 august, la Cluj.

CFR s-a făcut de râs în Andorra, acolo unde a fost dominată copios de Inter d'Escaldes, clujenii obținând un rezultat de egalitate dintr-o lovitură de la 11 metri. Bilașco a vorbit despre jocul ardelenilor și s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor lui Dan Petrescu. 

Bălgrădean, gafe în lanț la golul primit de CFR Cluj în Andorra » Petrescu i-a pregătit deja înlocuitorul!
CFR Cluj
Bălgrădean, gafe în lanț la golul primit de CFR Cluj în Andorra » Petrescu i-a pregătit deja înlocuitorul!

„Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puțin bune în timpul jocului în care am fost surprinși. Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ei au reușit să se mobilizeze și au fost foarte periculoși la faze fixe. Ne-au surprins și cu unele mingi lungi.

Puteam marca și noi pe final și să câștigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toții ne-am fi așteptat la altceva. Într-adevăr a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi ușor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puțin reușit. 

Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat”, a declarat Bilașco la Orange Sport. 

Marius Bilașco: „Vântul poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean”

Bilașco a comentat și faza golului marcat de andorrezi, venit în urma unei mari gafe a lui Cristi Bălgrădean. 

„Nu știu dacă ați putut observa. Aici e un vânt pe care nu l-am mai întâlnit. Suntem între munți și e curent. Mingile sunt ușoare, chiar vorbeam cu băieții că au o traiectorie ciudată. Poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean. Dar acum știți cum e...”, a mai precizat Bilașco. 

Citește alte știri de actualitate: 

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Florin Răducioiu: „E Mertens în miniatură!”
SEPSI
Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Florin Răducioiu: „E Mertens în miniatură!”
Rapid se apropie de obiectivul stabilit de Șucu, 2,5 milioane de euro din sponsorizări: „Oameni de afaceri la fiecare meci din Giulești”
RAPID
Rapid se apropie de obiectivul stabilit de Șucu, 2,5 milioane de euro din sponsorizări: „Oameni de afaceri la fiecare meci din Giulești”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
oncica07
oncica07  •  28 Iulie 2022, 01:46
Postat de tororosso pe 27 Iulie 2022, 21:06

Scuze puerile ... vânt , minge ușoară , iarba până la genunchi e.t.c dar CFR s-a făcut de râs în Andorra . Oare Dâncu și Rus (șeful delegației ) nu au pile în Andora sau sunt trecuți ca rezerviști afară și activi în România ?

Maine o luati in freza si ciobanul va desfiinteaza.

mikronro
mikronro  •  28 Iulie 2022, 00:57

Dupa meciul impotriva Craiovei, Adrian Păun: Cred că e prima dată pentru mine de când joc fotbal la asemenea nivel să fie așa cald. Prima reacție de la CFR Cluj, după egalul rușinos din Andorra » Explicație pentru gafa lui Bălgrădean: „N-am mai întâlnit vânt ca aici!” Eu propun sa ca cei de la CFR sa o angajeze pe doamna Romica Jurca. Ar fi cel mai reusit transfer pentru acest nou sezon. In felul acesta conditiile meteo nu i-ar mai surprinde pe "campeoni". PENIBILI !

istet10
istet10  •  27 Iulie 2022, 23:59
Postat de Moshu pe 27 Iulie 2022, 23:13

Dar poti sa numesti un jucator roman valoros aparut in ultimii 6 ani,indiferent cine l-a "lansat"(parca ar fi ***

NU. Dar asta nu-l spala pe Petrescu. Ramane printre vinovati.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează