INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ 1-0

Andrei Burcă, „la cald”: „Credeați că Dan Petrescu «bagă în ele», nu e așa?!”

Jablonec - CFR Cluj 1-0. Andrei Burcă, fundașul campioanei, l-a confirmat la finalul eșecului din Conference League pe antrenorul Dan Petrescu. „Bursucul” o lăuda pe gruparea din Cehia înaintea partidei. +4   FOTO
Jablonec - CFR Cluj 1-0. Andrei Burcă, fundașul campioanei, l-a confirmat la finalul eșecului din Conference League pe antrenorul Dan Petrescu. „Bursucul” o lăuda pe gruparea din Cehia înaintea partidei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 00:32 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 00:34

Jablonec - CFR Cluj 1-0. Andrei Burcă, fundașul campioanei, l-a confirmat la finalul eșecului din Conference League pe antrenorul Dan Petrescu. „Bursucul” o lăuda pe gruparea din Cehia înaintea partidei.

Toate detaliile despre Jablonec - CFR, AICI!

Programul tuturor partidelor din Conference League

„Trebuie să-i felicităm pe adversari, au fost mai buni, chiar dacă și noi am avut câteva ocazii. N-am început cum trebuie. Simt că putem mai mult. Trecem printr-o schimbare însă și suntem într-un moment dificil.

Trebuie să fim mai umili, să muncim mai mult la antrenamente și să facem performanță, pentru că se poate. 

La conferință, ați crezut că mister «bagă în ele», dar ei au terminat la 5 puncte de Sparta Praga anul trecut, și nu putem să comparăm campionatul Cehiei cu al nostru. 

La Botoșani, am pierdut, dar nu a fost rezultatul corect. Și în această seară, în 10 oameni, am ratat câteva situații. S-au schimbat multe în jurul echipei, în staff, dar noi răspundem pe teren și trebuie să ne ridicăm la pretențiile clubului. 

Acest eșec trebuie să ne motiveze. Au jucat numai minge lungă până să luăm noi roșu, acum vrem revanșa la retur”, a declarat Burcă la ProX.

Clasamentul grupei

Andrei Burcă, „la cald”: „Credeați că Dan Petrescu «bagă în ele», nu e așa?!”

Programul lui CFR Cluj din Conference League

  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

CFR Cluj, cheltuială de 1,5 milioane de euro

CFR Cluj începe să rezolve din probleme financiare, iar patronul Neluțu Varga a făcut în aceste zile o plată importantă.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că șefii lui CFR Cluj au plătit restanțele către jucători. Astfel, fotbaliștii au primit salariile pentru lunile iunie și iulie, așa cum a cerut antrenorul Dan Petrescu când a negociat cu Varga revenirea la echipa din Gruia.

Antrenorul a spus că nu vrea ca jucătorii lui să fie nemulțumiți din cauza restanțelor, iar patronul Nelu Varga a accepta condiția „Bursucului”, rezolvând astfel problema datoriilor.

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj (50 de ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern
Cristi Balaj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Petrescu și Rădoi să-și ia gândul de la el! » Când va putea reveni Denis Alibec pe teren

Cristi Balaj și Panduru, dialog în direct despre „transferul” la CFR Cluj: „Sper să rămân același” vs. „N-ai cum”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
dan2010
dan2010  •  17 Septembrie 2021, 02:54

tota lumea in era Sumudica plangea dupa Burca.. acum a inceput sa joace.. dar nu se prea vede! eficienta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează