INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  KF LACI - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO + FOTO KF LACI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0 » Oltenii lui Ouzounidis, eșec rușinos în turul 2 preliminar din Conference League!

FOTO: Facebook @UCVOficial +13   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 21:54 / Actualizat duminica, 01 august 2021 19:54

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de albanezii de la Laci, scor 0-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. 

  • Returul va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 21:30. Dacă trece de albanezi, Craiova înfruntă Anderlecht în turul 3.

Ce poate fi mai frustrant decât să ai jocul în mână și apoi, din senin, să te vezi condus pe tabelă?! La Elbasan, Craiova a fost vioara întâi aproape întreaga primă repriză. Impulsionați de căpitanul Bancu, veritabil piston pe flancul stâng, oltenii au bifat cele mai mari ocazii. Elvir Koljici a ratat întâlnirea cu balonul în fața porții lui Sherri, Mateiu a prins un șut violent de la 22 de metri, "alături". Iar lui Cicâldău, singur cu portarul, golul i-a fost refuzat de Velija, care a respins aproape de pe linia porții. 

CSU Craiova, eșec cu Laci în Conference League

Și când tabela părea parcă mai aproape să se schimbe în dreptul oltenilor, FK Laci a prins un contraatac la capătul căruia Lushkja l-a servit impecabil pe Zarubica, printre apărătorii alb-albaștrilor. Ultimului nu i-a mai rămas, practic, decât să împingă balonul dincolo de linia porții: 1-0. 

Replica juveților? În locul unui power-play, multă vreme confuză. Întreruptă doar de șutul sănătos al lui Câmpanu (51). Laci a renunțat treptat la aproape orice ambiție ofensivă și a tras autobuzul în calea Universității. Exact cum nu le convine jucătorilor lui Ouzounidis. 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

Tehnicianul grec l-a retras pe imprecisul Koljici, după un "cap" peste "transversală", și l-a trimis în locul său pe tehnicul Markovici. Însă zidul albanez a continuat să reziste eroic, în ciuda intensificării șarjelor alb-albastre. 

Le-a fost și destul de ușor, întrucât oamenii de creație ai Craiovei, Cicâldău și Nistor n-au produs nimic utilizabil de către colegii din avanposturi. "Cic" a și dispărut la un moment dat din joc, fiind înlocuit pe final, iar ex-dinamovistul și-a exprimat frustrarea prin faulturi. Astfel că fluierul final a găsit-o pe Universitatea în genunchi, ca la Tbilisi, anul trecut (1-2). Numai că, spre deosebire de acel dezastru, ce a însemnat eliminarea din turul 1 preliminar al Europa League, oltenii au acum la dispoziție încă o partidă, pe teren propriu, pentru a tranșa calificarea. 

KF LACI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0 » Oltenii lui Ouzounidis, eșec rușinos în turul 2 preliminar din Conference League!

Statisticile meciului, via sofascore.ro

KF Laci - CS Universitatea Craiova 1-0

Final de meci 1-0 pentru albanezi!
min. 88: Atacurile Craiovei sunt lipsite de luciditate. 
min. 82: Nistor este sancționat cu fault pentru o intrare la centrul terenului. Albanezii încep să tragă de timp. 
min. 70: Ovidiu Bic intră în locul lui Alexandru Mateiu. 
min. 67: Nicușor Bancu trimite o pasă moale înapoi. Mingea ajunge la adversar, iar Mateiu e obligat să oprească acțiunea de contraatac prin fault. Mijlocașul oltenilor vede cartonașul galben. 
min. 64: Markovic intră în locul lui Koljic. 
min. 62: Dan Nistor îl găsește excelent pe Conte. Apărătorul oltenilor este contrat în momentul șutului. 
min. 57: Marius Constantin trimite o pasă periculoasă spre propriul portar. Pigliacelli reacționează prompt. 
min. 52: Cîmpanu șutează periculos, de la 20 de metri, lateral dreapta. Mingea prinde gazonul, iar portarul albanezilor respinge cu dificultate.
min. 50: Koljic vede cartonașul galben, pentru o intrare întârziată.
A început repriza secundă!

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

S-a încheiat prima repriză! Craiova este condusă de Laci, scor 0-1.
min. 35, Gol Laci, 1-0: Contraatac-fulger al albanezilor. Regi Lushkja găsește o pasă ideală, printre picioarele lui Bălașa, și îl lasă pe muntenegreanul Dejan Zarubica la 3 metri de poarta goală. 
min. 30: Cicâldău scapă singur, depășește portarul, dar balonul este scos de pe linia porții de Velija.
min. 29: Craiova pune stăpânire pe joc. Cicâldău scapă o minge printre picioare, dar ajunge norocos la Mateiu. Șutul acestuia trece la câțiva centimetri de bară. 
min. 27: Nistor șutează din prima, de la 25 de metri. Nu prinde cadrul porții. 
min. 26: Conte este găsit într-un spațiu liber. Fundașul dreapta încetinește acțiunea și îi pasează lui Cicâldău. Oltenii beneficiază de un corner. 
min. 22: Gazdele prind curaj. „Decarul” Regi Lushkja își încearcă norocul de la 20 de metri. Mingea trece mult pe lângă. 
min. 11: Ratare imens a Craiovei. Nicușor Bancu centrează perfect, la întâlnire, pentru Koljic. Bosniacul nu reușește să reia, din 6 metri, cu poarta liberă.
min. 4: Emoții pentru Ouzounidis. Elvir Koljic este lovit de un adversar și se ține de gleznă. Bosniacul este în regulă și își reia locul în ofensivă. 
A început partida!

KF Laci - CS Universitatea Craiova în turul 2 preliminar al Conference League: echipe de start

Laci: Sherri - Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija - Lushkja, Deliu, Shehu - Zarubica, Guindo, Mazrekaj 
Rezerve: Dajsinani - Prenaj, Qato, Byryqi, Sulovari, A. Deliu, Ziko, Zulfiji 
Antrenor: Shpetim Duro 

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Conte, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu - Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Cicâldău, A. Ivan - Koljic 
Rezerve: Lazar, Rusu - Vătăjelu, Screciu, Bic, Șt. Vlădoiu, Markovic, Mărieș, Gustavo, Găman, Căpățînă, Mitran 
Antrenor: Marinos Ouzounidis

Stadion: Elbasan Arena (Albania)
Arbitru: Rohit Saggi (Norvegia)

CSU Craiova a inaugurat la acest meci echipamentele de deplasare pentru sezonul 2021-2022:

Inaugurăm noul nostru echipament de deplasare chiar la debutul în Conference League. Ce mesaj ai pentru băieți? 💪 #ZiDeMeci

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 22 iulie 2021

Video. Antrenamentul oficial al Craiovei înaintea meciului cu KF Laci:

Cine este KF Laci, adversarul Universității Craiova în turul 2 preliminar

KF Laci este un club albanez înființat în 1960 și are culorile tradiționale alb și negru. Echipa își dispută meciurile de pe teren propriu pe un stadion micuț, de doar 2.300 de locuri, însă au existat partide în ultimii ani când au reușit să încapă și 4.000 de spectatori. 

Sub comanda milionarului Pashk Laska, echipa a revenit în prima ligă în 2009, iar în 2010 a jucat în premieră în cupele europene. KF Laci a câștigat două cupe ale Albaniei, în 2013 și 2015, plus o Supercupă a Albaniei în 2015, singurele trofee din palmares.

 Echipa a jucat de două ori în turul 2 preliminar al Europa League. Acest sezon este al optulea în care clubul participă în cupele europene.

Dacă se va trece de FK Laci, Universitatea Craiova va da piept cu Anderlecht în turul 3 preliminar al Conference League. „Este atipic să vorbim despre Anderlecht, posibila adversară din turul 3 preliminar, înainte de FK Laçi. Sunt meciuri destul de dificile. Poate ar fi bine dacă echipa s-ar gândi la Anderlecht ca la un stimulent major pentru partidele astea două. 

Cu Laçi suntem echipa superioară, dar calculele pe hârtie sunt un lucru, pe teren e altceva. Este timpul să ștergeți impresia proastă de anul trecut, cu Lokomotiv Tbilisi!”, a transmit președintele oltenilor, Sorin Cârțu.

Citește alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Posibila adversară a celor de la CSU Craiova, transfer de 20 de milioane de euro la Arsenal » Cum vede Sorin Cârțu duelul

Meciul din Albania, momentul perfect ca atacanții să livreze » Universitatea Craiova, datoare în ofensivă: „Laci nu refuză fotbalul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (256)
george.br
george.br  •  23 Iulie 2021, 13:12
Postat de george.br pe 23 Iulie 2021, 13:11

Trollezi si tu, ca si camarazii tai. Pe un ton mai molcom, dar tot asta faci. Dintre cele doua "reafilieri" despre care vorbesti, una(a voastra) era de fapt o AFILIERE A UNEI ECHIPE NOU INFIINTATE (repet, direct in L2!), iar cealalta (a noastra) era o reafiliere impusa de o decizie a unei instante judecatoresti(Curtea de Apel). Despre a cui "amnezie" vorbim? In rest... observ ca ai inceput sa imprumuti din agresivitatea confratilor tai. Probabil te-a iritat etichera de "impostor" pe care ti-am pus-o. Ar trebui sa ti-o asumi... ti-am si explicat de ce..

*eticheta..

george.br
george.br  •  23 Iulie 2021, 13:11
Postat de fanu pe 23 Iulie 2021, 11:04

Deci tu esti deasupra FRF? Bun, rau, pana una alta aia dirijaza fotbalul, cum am respectat o dezafiliere, nu ai decat sa accepti si reafilieri (2, ca una era à lui Mititelu, dar ai amnezie aici, nu-i asa corectule?!)? Esti si deasupra legilor Romaniei-toate documentele sunt "hartii fara valoare" ? Esti si deasupra justitiei romane, care e corecta doar daca e de acord cu tine?! Te mai ocupi si de altceva: vindecat de boli, intors neveste acasa, dezlegare de blesteme?! Chiar nu vreau sa jignesc dar cu atatea argumente antilogice...Mai spunea amical tau flosud ca el si Oltenia toata tine cu Universitatea Craiova ce are leul pe sigla; perfect de acord , ai identificat care echipa se potriveste cu ce sustineti?! Sau, cum zicea alt user, pe voi va cheama Napoléon dar va striga lumea Vasile ca sunt toti prosti?

Trollezi si tu, ca si camarazii tai. Pe un ton mai molcom, dar tot asta faci. Dintre cele doua "reafilieri" despre care vorbesti, una(a voastra) era de fapt o AFILIERE A UNEI ECHIPE NOU INFIINTATE (repet, direct in L2!), iar cealalta (a noastra) era o reafiliere impusa de o decizie a unei instante judecatoresti(Curtea de Apel). Despre a cui "amnezie" vorbim? In rest... observ ca ai inceput sa imprumuti din agresivitatea confratilor tai. Probabil te-a iritat etichera de "impostor" pe care ti-am pus-o. Ar trebui sa ti-o asumi... ti-am si explicat de ce..

radu_mihai
radu_mihai  •  23 Iulie 2021, 11:22

Rusine Olteniei, cand dispareti? FC U Craiova Unica echipa demna de numele Universiteatea

Vezi toate comentariile (256)
Comentează