INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ

Cine transmite la TV duelul Lazio - CFR Cluj din Conference League

CFR Cluj o va înfrunta pe Lazio în Conference League // foto: Imago Images
CFR Cluj o va înfrunta pe Lazio în Conference League // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 17:41 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 20:31

Lazio - CFR Cluj, manșa tur a play-off-ului pentru optimile Conference League, va fi transmis joi, de la ora 22:00, de Pro Arena.

CFR Cluj, singura echipă românească în continuare prezentă în cupele europene, va juca pe 16 februarie, de la ora 22:00, manșa tur a play-off-ului pentru optimile Conference League, la Roma, cu Lazio.

Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea disputei cu Lazio: „Nu avem ce face, îmi asum acest risc!”
Lazio - CFR Cluj
Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea disputei cu Lazio: „Nu avem ce face, îmi asum acest risc!”

Lazio - CFR Cluj se vede la Pro Arena

Postul care deține drepturile de televizare pentru Europa League și Conference League în România, Pro, a decis să transmită duelul tur dintre Lazio și CFR Cluj pe canalul secundar Pro Arena.

Meciul retur, de la Cluj-Napoca, va avea loc o săptămână mai târziu.

Atât Lazio, cât și CFR Cluj trec prin perioade nefaste. Italienii n-au mai câștigat un meci oficial de pe 24 ianuarie, au două înfrângeri și două egaluri în ultimele 4 partide, în vreme ce campioana României are eșecuri consecutive în Liga 1, 0-2 cu CSU Craiova și 0-1 cu FCSB, ambele contracandidate la titlu.

CFR Cluj, favorită cu Lazio în sondajul UEFA

Cu ocazia meciului de pe Stadio Olimpico, UEFA a publicat un sondaj pe site-ul oficial, în care întreabă utilizatorii cine va câștiga meciul.

CFR Cluj are mai multe voturi la momentul redactării articolului, 48% din total, în vreme ce 45% dintre repondenți consideră că Lazio va câștiga. Restul de 7% merg pe egal.

În acest sezon, CFR Cluj a încheiat pe 2 o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga și Ballkani, în timp ce Lazio a căzut în fazele eliminatorii din Conference League după ce s-a clasat pe 3 în grupa F din Europa League, sub Feyenoord și Midtjylland, peste Sturm Graz.

Sezonul trecut, CFR Cluj a părăsit Conference League în grupele competiției. Lazio a jucat în Europa League anul trecut, fiind eliminată în optimile de finală.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu s-a reorientat » Pe cine transferă Dinamo Kiev, după refuzul lui Daniel Paraschiv: pun la bătaie 2,5 milioane de euro!

„Motorul jocului la Empoli” » Laude pentru un internațional român din Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
nightought
nightought  •  16 Februarie 2023, 22:29

Si eu stiu ca esti ***, stai linistit! Daca atunc cand iti iei 2 seturi scurte , pentru tine e un rezultat scuzabil ti-ai mai demonstrat inca o data "inteligenta"! Nici Bacaul cu Werdet Bremen nu a pierdut asa rusinos! Si-au luat numai 11 si Werder era totusi un nume pe vremea aceea! Abia astept sa ii vad pe fcsb-isti la Roland Garos.... Poate o sa reuseasca si ei primul game!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tag_team
tag_team  •  16 Februarie 2023, 21:02

Dan Petrescu este expert in paranormal, cand vine vorba de fotbal... asa ca speram!

tag_team
tag_team  •  16 Februarie 2023, 20:57

Bergodi, trebuia sa-i avertizezi pe fani, sa nu-i INJURE pe clujeni... ca risca sa piarda la masa verde!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează