INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Mircea Lucescu s-a reorientat » Pe cine transferă Dinamo Kiev, după refuzul lui Daniel Paraschiv: pun la bătaie 2,5 milioane de euro!

Chukwubuikem Ikwuemesi / Sursă foto: Facebook@Foreign pro Naija
Chukwubuikem Ikwuemesi / Sursă foto: Facebook@Foreign pro Naija

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 17:59 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 18:23

Dinamo Kiev s-a reorientat, după ce formația antrenată de Mircea Lucescu a fost refuzată de românul Daniel Paraschiv, care s-a temut de un transfer în Ucraina din cauza războiului. Presa din Ucraina scrie că „Il Luce” a pus ochii pe Chukwubuikem Ikwuemesi, un nigerian din prima ligă slovenă. 

În loc de 1,2 milioane de euro, suma pe care Dinamo Kiev o pusese la bătaie pentru fotbalistul lui Hermannstadt, ucrainenii ar plănui să scotă din buzunar 2,5 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe atacantul Chukwubuikem Ikwuemesi, în vârstă de 21 de ani, legitimat la formația slovenă NK Celje, notează site-ul sport.ua.

Mircea Lucescu vrea să-l transfere pe nigerianul Chukwubuikem Ikwuemesi

Potrivit sursei menționate, clubul patronat de Igor Surkis a înaintat deja o primă ofertă pentru fotbalistul cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro. Dinamo Kiev se luptă pentru semnătura africanului cu omonima Dinamo Zagreb, la rândul său interesată de serviciile lui Chukwubuikem Ikwuemesi.

În acest sezon, tânărul atacant a înscris șase goluri și a oferit 3 assist-uri în 17 partide disputate în tricoul lui NK Celje, pentru care evoluează din vara lui 2022.

Daniel Paraschiv l-a refuzat pe Mircea Lucescu: „Nu sunt pregătit să risc!”

Mircea Lucescu l-a urmărit atent pe Daniel Paraschiv și a decis să îl transfere la Dinamo Kiev. Internaționalul „tricolor” s-a declarat măgulit de interes, dar situația tensionată din Ucraina l-a făcut să nu accepte oferta.

„Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am fost încântat. Dar nu știu exact care e situația acolo. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc.

Este una dintre cele mai mari realizări ale vieții mele să fiu analizat de unul dintre cei mai titrați antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur când am auzit această veste”, a transmis Daniel Paraschiv la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Chukwubuikem Ikwuemesi în acțiune în campionatul Sloveniei

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi, titular într-un meci oficial după aproape 13 luni!

VIDEO „Motorul jocului la Empoli” » Laude pentru un internațional român din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  12 Februarie 2023, 20:06
Postat de valentindragobete pe 12 Februarie 2023, 18:51

Pe cine interesează ?

teoretic...cel putin pe mine, pe tine si pe cealalta persoana care a comentat. Dezinteresul total ne facea sa nu dam click deloc, dar plictiseala sau ceva....am dat click..lol

Don_Carlo
Don_Carlo  •  12 Februarie 2023, 19:48

Aoileu Nea Mircea! Nigerian îți trebe la sfârșit de carieră? Are și loațe de Taribo West. Sper sa n-aibă și apucăturile lui.

valentindragobete
valentindragobete  •  12 Februarie 2023, 18:51

Pe cine interesează ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează