INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

Titularul lui Silkeborg, pus în „dificultate” după 10-0 la general cu FCSB: „De când n-am mai câștigat așa clar? Cred că de la 12 ani” + „Parcă n-au mai jucat de la 3-0”

Mark Brink, în stânga // foto: Imago Images +30   FOTO
Mark Brink, în stânga // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 08:04 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 08:14

Mark Brink (24 de ani), mijlocaș central la Silkeborg, titular în victoria cu FCSB de joi seara, 5-0, spune că „am fost puțin norocoși. Golul de 3-0 a «omorât» meciul”. Totodată, că n-a mai bătut o echipă cu un scor general de 10-0 din perioada junioratului.

Danezului Mark Brink, crescut de Esbjerg și transferat de Silkeborg în ianuarie 2020, nu i-a venit să creadă la ce scor a învins-o pe FCSB.

Mijlocașul central danez, titular și înlocuit în minutul 73, la 5-0 pentru Silkeborg, crede că golul de 3-0, înscris în minutul 63 de Tengstedt, a închis definitiv meciul.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Mark Brink, după FCSB - Silkeborg 0-5: „După golul 3 parcă n-au mai jucat”

„Să venim aici și să câștigăm cu 5-0 este de necrezut! Să fiu sincer, în prima repriză au făcut presing, am fost puțin norocoși să avem 2-0 la pauză. Apoi, la final, am demonstrat că suntem mai buni. Golul de 3-0 a «omorât» meciul. Poți vedea că atunci când o echipă are probleme și e condusă cu 0-3, se chinuie.

Au fost ghinioniști astăzi, cred că au jucat mai bine decât au făcut-o în Danemarca. În prima repriză au pus presiune, dacă ar fi înscris poate ar fi fost un rezultat strâns la final.

Până la urmă, am fost echipa mai bună, am înscris 5-0. Parcă n-au mai jucat de la 3-0 și am mai înscris două goluri simple, dar prima repriză a fost mai echilibrată”, a declarat Brink la zona mixtă.

Mark Brink, după FCSB - Silkeborg 0-5: „Când aveam 12-13 ani am mai câștigat cu un asemenea scor”

Danezul spune că el și coechipierii săi așteptau o replică mai puternică din partea roș-albaștrilor, atât în tur, cât și la retur:

„Am fost chiar surprinși în primul meci, chiar dacă au lăsat câțiva jucători acasă vorbeam despre cum au venit cu o echipă bună în Danemarca. Așteptam un meci dificil și am fost surprinși că am câștigat cu 5-0.

Aici ne-am așteptat să fie un meci strâns, pentru că am întâlnit un club mare, iar noi nu avem multă experiență europeană. A fost o seară mare, mare pentru Silkeborg”.

Brink i-a compătimit pe jucătorii de la FCSB: „Îmi pare rău pentru ei, nu este ușor să joci acasă și să pierzi cu 0-5. Fanii au fost duri cu ei...”

Iar, în final, întrebat dacă a mai câștigat la general cu 10-0 în fața vreunei echipe, a spus: „Nu-mi amintesc, poate când aveam 12 sau 13 ani. Este o nebunie, încă nu realizez pe deplin. Probabil o voi face peste una, două zile”.

E mai mult decât un vis. N-am crezut că putem realiza așa ceva. FCSB este un club foarte, foarte mare în comparație cu noi. Suntem entuziasmați că am obținut 6 puncte din cele două meciuri, ăsta era obiectivul. Știu că este un moment dificil pentru FCSB, dar noi ne bucurăm de cele 6 puncte. 

Avem șanse să trecem de grupe. Trebuie să fim foarte concentrați în următoarele două meciuri pentru a ne califica.

- Nicolai Larsen, Silkeborg

Mai multe știri despre Silkeborg - FCSB 0-5: 

Dică nu demisionează: „Sunt puternic! Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, nu când pierzi un meci”

Pagină neagră scrisă de FCSB: a doua cea mai mare umilință suportată de o echipă românească într-o „dublă” europeană!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
toni_ciuruc
toni_ciuruc  •  14 Octombrie 2022, 09:25

Dezafilierea echipei FC FCSB SA, a complotat împotriva imaginii României!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează