INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Avertismentul lui MM Stoica pentru vedetele de la FCSB: „Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege asta, vom ajunge acolo unde ne dorim”

Mihai Stoica / foto: Cristi Preda +32   FOTO
Mihai Stoica / foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 08:50 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 09:30

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, și-a expus gândurile pe Facebook, la scurt timp după victoria roș-albaștrilor cu Șahtior Karagandy, 1-0, în turul II din Conference League. 

  • Returul dintre FCSB și Șahtior Karagandy va avea loc săptămâna viitoare. Dacă trece de kazahi, echipa roș-albastră va evolua în turul 3 împotriva echipei ucrainene Kolos Kovalivka.

Oficialul celor de la FCSB a ținut să felicite revenirea pe stadion a ultrașilor de la Peluza Nord, însă a presărat și un mesaj de atenționare pentru jucătorii cu statut de vedetă ai echipei: „Determinarea și concentrarea sunt mai importante decât calitățile cu care sunt înzestrați”.

Mihai Stoica, după FCSB - Șahtior Karagandy: „Am transferat un fotbalist de valoare”

Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege că determinarea și concentrarea sunt - de cele mai multe ori - mai importante decât calitățile cu care sunt înzestrați, vom ajunge acolo unde ne dorim. Golul și evoluția lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare și un băiat de mare caracter. 

Câteodată, chiar și un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestații au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi și inteligenți ca să înțeleagă asta”. 

Două certitudini și cinci dezamăgiri » Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Două certitudini și cinci dezamăgiri » Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

MM Stoica: „Cea mai mare realizare a familiei steliste e revenirea celor care au lipst în ultima vreme”

Totuși, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de așteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reușit să câștigăm un titlu de atâția ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Și nu orice pagini, ci cele mai frumoase și emoționante de după 1989”, a scris MM Stoica pe Facebook. 

WELCOME BACK, PELUZA NORD. Felicitări pentru aseară! Ne-ați lipsit mult prea mult! - Mihai Stoica, manager general FCSB

Imagini memorabile: Tavi Popescu, lider de galerie în Peluza Nord + ce au făcut ultrașii în ultimele minute ale partidei
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Imagini memorabile: Tavi Popescu, lider de galerie în Peluza Nord + ce au făcut ultrașii în ultimele minute ale partidei

Ilie Dumitrescu a găsit marea problema de la FCSB

După FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, în prima manșă din turul II preliminar Conference League, Ilie Dumitrescu, analist TV, a declarat că vicecampioana are nevoie de un atacant clasic.

Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren, ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Valentin Crețu, Octavian Popescu, Cordea apelând la centrări, dar fără să ai un jucător care să apară foarte bine la finalizare....e greu.

Tănase a greșit preluarea de două ori, în situații în care ar fi putut să fie cu fața spre poartă. La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, să fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greșeli.

A fost greșeala lui Iulian Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

+28 FOTO

VIDEO Imagini cu ultrașii din Peluza Nord, înaintea meciului cu Șahtior Karagandy

Citește și alte știri despre FCSB: 

NOTE GSP Două certitudini și cinci dezamăgiri » Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

Ilie Dumitrescu a găsit marea problema de la FCSB: „E nevoie!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
hmmmm
hmmmm  •  23 Iulie 2021, 13:19

MM, când conducerea va înțelege să nu se bage peste antrenor și jucătorii să nu mai fie puși în teren după ureche, atunci veți obține rezultate. Atunci vor ști și jucătorii ce trebuie să facă, și ar putea să se implice.

niculaemoromete
niculaemoromete  •  23 Iulie 2021, 10:54

MM Stoica are dreptate până la un punct: sictirul lui Tănase și infatuarea lui T.Popescu au fost moara de tocat talent la metru pătrat. Am obosit de miuța la marginea terenului pe care au propus-o milionarii de mucava ai lui Gigi. Parcă nu știau că mingea nu trebu7ie trecută printre picioarele adversarului sau lovită cu călcâiul ci trebuie șutată în poartă. Cordea încă nu s-a filoxerat de înfumurarea găștii lăudților lui Becali. N-au mijloc, n-au concepție de joc, au doar mingicari și iluzii deșarte.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  23 Iulie 2021, 10:51

Sa inteleg ca pierde Talpanul suporteri? A ilegalizat privatizarea Stelei dar are nevoie de privatizare ca sa ajunga in Liga 1. Lucru manual Talpane, lucru manual.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează