INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Ilie Dumitrescu a găsit marea problema de la FCSB: „E nevoie!”

După FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, în prima manșă din turul II preliminar Conference League, Ilie Dumitrescu, analist TV, a declarat că vicecampioana are nevoie de un atacant clasic. +32   FOTO
După FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, în prima manșă din turul II preliminar Conference League, Ilie Dumitrescu, analist TV, a declarat că vicecampioana are nevoie de un atacant clasic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 00:29 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 00:29

După FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, în prima manșă din turul II preliminar Conference League, Ilie Dumitrescu, analist TV, a declarat că vicecampioana are nevoie de un atacant clasic.

FCSB - Șahtior Karagandy 1-0. Ilie Dumitrescu: „Au nevoie de un pivot”

Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren, ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Valentin Crețu, Octavian Popescu, Cordea apelând la centrări, dar fără să ai un jucător care să apară foarte bine la finalizare.... E greu. 

Tănase a greșit preluarea de două ori, în situații în care ar fi putut să fie cu fața spre poartă. La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, să fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greșeli. 

A fost greșeala lui Iulian Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

În lotul vicecampioanei e un singur atacant clasic, Zdenek Ondrasek. Cehul a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali după doar un meci, iar cu Șahtior nu a prins niciun minut!

Am tremurat pe final, am crezut că este gol! Vlad merită felicitat de toți cei care-l înjurau. Puteam să câștigăm la un scor mai clar și să fim mai relaxați la retur. Acolo trebuie să nu le dăm nicio șansă. Suntem favoriți în acest moment. Nu avem ritmul pe care ni-l dorim, trebuie să începem să punem presiune
Florin Tănase, mijlocaș FCSB 

A fost un meci greu cu o echipă care se apără în cinci. Este pentru prima dată în viața mea când întâlnesc astfel de suporteri și vă spun că în dimineața meciului am avut un feeling că voi marca. Am fost primit foarte bine aici și asta m-a ajutat. Vreau să câștigăm campionatul
Andrei Cordea, mijlocaș FCSB 

Mă așteptam să avem un meci greu, noi n-am avut prospețime și nu am luat deciziile care trebuiau. Până la urmă este o victorie, ușor-ușor vom arăta și mai bine. Păcat că n-am reușit să mai înscriem, acum totul se decide în retur. Suntem favoriți la calificare
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Șahtior Karagandy 1-0

+28 FOTO

Peluza Nord a revenit pe Arena Națională

Citește mai multe știri despre FCSB:

Moruțan, în pericol la FCSB! Ultima decizie a lui Gigi Becali

Coman a revenit la FCSB după 4 luni! Cum s-a mișcat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu1
ovidiu1  •  23 Iulie 2021, 12:23

Numai un pivot?, un nou patron, alt antrenor....

niculaemoromete
niculaemoromete  •  23 Iulie 2021, 11:11

Iie Dumitrescu cu instinctiva lui diplomație ocolește evidența: fcsb nu joacă, singura competență este miuța în colșul terenului, călcâi când nu mai ai ce face cu mingea, și țipăt spre arbitru că e autul lor. Este emblematică pasa înapoi a lui Tănase iar Lampard Popescu are o transformare reușită! Asta ei nu exersează la antrenament, șutul din mișcare! Toți dau peste poartă din preajma careuluiu( excepția Cordea confirmă regula). Moruțan s-a autoizolat, iar Crețu și Radunovici centrează degeaba că în careu nu este nimeni la primire.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează