INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

FCSB l-a speriat pe antrenorul lui Viking: „S-a văzut cât ne-am chinuit la București. Ar fi un scenariu de vis să ne calificăm”

Morten Jensen, antrenor Viking/ foto Imago Images
Morten Jensen, antrenor Viking/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 17:00 / Actualizat marti, 23 august 2022 17:04

Morten Jensen, antrenorul lui Viking, se teme de FCSB  înaintea returului din play-off-ul Conference League. În tur, la București, norvegienii au câștigat cu 2-1.

  • Viking - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Tv

Tehnicianul lui Viking consideră că victoria de pe Arena Națională reprezintă un punct de plecare, dar calificarea nu este încă tranșată.

Morten Jensen, înainte de Viking - FCSB: „Ei sunt mari favoriți”

„Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo (n.r. - la București). Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur.

E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis”, a spus Morten Jensen, conform publicației norvegiene Aften Bladet.

Presa din Norvegia o consideră favorită pe FCSB

Și jurnaliștii din Norvegia consideră că FCSB e favorită la calificare, iar meciul de pe Arena Națională a fost „un jaf al fotbalului”.

„Chiar dacă Viking trebuie acum să joace pe gazon artificial - pe care probabil că adversarul îl urăște intens - au fost atât de mulți jucători buni individuali în această echipă încât oricare poate exploda oricând. Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman.

El a făcut ravagii. I-a învârtit pe cei de la Viking şi a ajuns în situaţii periculoase. Dacă suntem complet sinceri cu noi înșine, meciul de la București a fost ceva aproape de un jaf al fotbalului, în ciuda unui plan de joc bun”, scriu nordicii de la Dagsavisen.

VIDEO. Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

Citește și alte știri despre FCSB:

Cu copy-paste din istorie! » FCSB trebuie să retrăiască în Norvegia două scenarii cu care s-a mai întâlnit până acum

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica în vestiar: „Dacă auzeați...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  24 August 2022, 18:38

asta care e: A1 sau A2?

betino1995
betino1995  •  23 August 2022, 20:19

Parca imi vin in memorie meciurile cu Norvegia, pierdute aiurea, pe mana noastra sau pe mana lui ...Dahlin ala al lor care a facut hent in careul lor si tot norvegienii au executat penalty in beneficiul lor ! Mi-e ca tot asa se va intampla si in dubla asta, vom pierde calificarea din cauza terernului, arbitrului, ghinionului, ratarilor etc. !

iameldia
iameldia  •  23 August 2022, 18:45
Postat de romeverest pe 23 August 2022, 18:12

Vikingii sunt atat de speriati de Fcsb incat inca se gandesc daca se vor mai prezenta joi la returul cu echipa pipereanului !! Intreaga tara traieste sub teroarea venirii fecesebistilor !! Te apuca efectiv rasul !!

pai la cum au tras de timp de parca le murea cineva daca nu faceau asta sa stii ca aia chiar sunt terifiati,altcumva nu se poate explica ce au facut in tur. zici ca erau executati daca nu trageau de timp.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează