INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0

Nicolae Dică, cu zâmbetul până la urechi după calificarea în play-off-ul Conference League: „M-am luminat când am văzut! Trăiri incontrolabile!”

FCSB a câștigat și manșa tur cu slovacii de la Dunajska Streda, scor 1-0 (1-0 în tur) și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Bucuria s-a putut citi pe fața lui Nicolae Dică (42 de ani) în timpul interviului de după meci. +15   FOTO
FCSB a câștigat și manșa tur cu slovacii de la Dunajska Streda, scor 1-0 (1-0 în tur) și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Bucuria s-a putut citi pe fața lui Nicolae Dică (42 de ani) în timpul interviului de după meci.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 23:13 / Actualizat joi, 11 august 2022 23:20

FCSB a câștigat și manșa tur cu slovacii de la Dunajska Streda, scor 1-0 (1-0 în tur) și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Bucuria s-a putut citi pe fața lui Nicolae Dică (42 de ani) în timpul interviului de după meci. 

  • FCSB o va întâlni în play-off pe Viking, reprezentantă a Norvegiei;
  • Turul dintre FCSB și Viking se va juca la București, pe 18 august, iar returul în Norvegia, o săptămână mai târziu
  • România va avea 3 formații în play-off-ul Conference League: CFR Cluj a trecut de Șahtior Soligorsk, iar CS Universitatea Craiova a întors eșecul din turul cu Zorya, victorie 3-0 pe „Oblemenco”.

Nicolae Dică a venit într-un moment complicat la FCSB, după eșecul 0-1 cu Saburtalo, din turul II preliminar al Conference League. A reușit să aducă un plus de agresivitate și este la doar două meciuri de calificarea în grupele competiției. 

Cine l-a fermecat pe Gigi Becali în victoria cu Dunajska Streda: „El m-a impresionat cel mai tare!”
FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0
Cine l-a fermecat pe Gigi Becali în victoria cu Dunajska Streda: „El m-a impresionat cel mai tare!”

Nicolae Dică, după FCSB - Dunajska Streda

„Mă bucur că am reușit să ne calificăm. Mă bucur că am reușit și două victorii, am reușit să îi facem fericiți pe oamenii din tribune. Au făcut o atmosferă senzațională!

Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupe. Ar fi bine pentru noi, pentru fotbalul românesc. Mă bucur și pentru Mirel că a reușit să se califice. Important e să ai încredere în ceea ce faci. Și eu, și el, amândoi am riscat. Iată, ne-a reușit până acum. Dar mai avem o dublă dificilă.

La faza golului, parcă mingea nu mai intra în poartă. M-am luminat puțin când am văzut că vine singur Cordea. Sunt trăiri pe care nu le pot controla. Dar mă bucur că am marcat”, a spus Nicolae Dică, la Pro Arena. 

Am spus-o, pentru mine Tavi Popescu e decar, al doilea vârf. Îi place să aibă libertate, poate să dea o pasă, să dribleze. Pe faza ofensivă reușește să pună în practică ce lucrăm la antrenament. Are un viitor strălucit în față! Are personalitate, are calitate, poate să devină un lider. Este un jucător de viitor, clubul poate obține mulți bani din vânzarea lui
- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Imagini fabuloase după FCSB - Dunajska Streda: Arena Națională, luminată de 40.000 de fani

Citește și alte știri din fotbalul european:

EXCLUSIV L-a propulsat pe Rareș Ilie în fotbalul mare, a încasat un milion de euro și ține să asigure: „Am toată structura necesară pentru performanță. Rareș este beton mental”

Împăratul Carlo Ancelotti. Superantrenorul care aproape dispăruse la Everton a renăscut la Real Madrid: 4 trofee și 3 recorduri în 8 luni!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vio9o301960
vio9o301960  •  12 August 2022, 23:23

Cand vad ca ne bucuram *** ca am batut cu 1-0 niste echipe despre care nu am auzit in viata mea, nici nu stiu ce sa mai cred!Probabil daca Jiji castiga niste bani, nimic nu mai conteaza! Pomana ingrasa,dar nu tine mult!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cronos666
Cronos666  •  12 August 2022, 16:28
Postat de cladmoney pe 12 August 2022, 08:11

***

Si voi nu veti promova nicodata matinalii clonati.

Cronos666
Cronos666  •  12 August 2022, 16:28
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 12 August 2022, 15:39

O rusine nationala faptul ca in 2022 inca exista fecesebeaua.

Rusine mai mare precum clona um csa matinalii nu exista.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează