INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

VIDEO De cine se teme Dică înaintea „dublei” cu Dunajska Streda: „Să nu mai trăim din amintiri!”

Antrenorul Nicolae Dică (42 de ani) și căpitanul Florinel Coman (24 de ani) au fusținut conferința de presă dinaintea primei manșe pe care FCSB o va disputa împotriva slovacilor de la Dunajska Streda și FCSB, în turul 3 preliminar al Conference League.
Antrenorul Nicolae Dică (42 de ani) și căpitanul Florinel Coman (24 de ani) au fusținut conferința de presă dinaintea primei manșe pe care FCSB o va disputa împotriva slovacilor de la Dunajska Streda și FCSB, în turul 3 preliminar al Conference League.

Articol de , , - Publicat marti, 02 august 2022 19:54 / Actualizat marti, 02 august 2022 21:23

Antrenorul Nicolae Dică (42 de ani) și căpitanul Florinel Coman (24 de ani) au susținut conferința de presă dinaintea primei manșe pe care FCSB o va disputa împotriva slovacilor de la Dunajska Streda în turul 3 preliminar al Conference League. 

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.
Decizie surpriză înaintea dublei cu Dunajska Streda » FCSB împrumută 2 fotbaliști: „100% acceptă!”
FCSB
Decizie surpriză înaintea dublei cu Dunajska Streda » FCSB împrumută 2 fotbaliști: „100% acceptă!”

VIDEO Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda - FCSB

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu o dinamică bună, ofensivă. Au un atacant în formă foarte bună, jucători buni în benzi, vin într-un presing avansat. Au un ritm mult mai bun pe teren propriu, au suporterii în spate. Va fi o partidă foarte grea. 

E foarte important să scoatem un rezultat pozitiv mâine. Dar trebuie să fim inteligenți, conștienți că mai urmează un meci la București. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Am văzut ultimele 6-7 meciuri. De asta spuneam, suporterii fac o atmosferă foarte frumoasă pe teren propriu”, a spus Nicolae Dică, într-o conferință de presă. 

8 goluriîn 7 meciuri are Nikola Krstovic, atacantul lui Streda, în acest sezon

Întrebat de reporterul GSP despre căderea fotbalulului românesc și despre dificultățile pe care echipele din Liga 1 le au acum încă din primele tururi preliminare, Dică a spus: „Îmi aduc aminte, când am fost antrenor la FCSB, am reușit să ajungem în primăvara europeană, am jucat cu echipe importante. 

Au trecut acele vremuri, nu trebuie să mai trăim din amintiri. Trebuie să fim realiști. Vreau să ajungem în grupe, dar trebuie să fim conștienți că avem mult de lucru. Trebuie să fim uniți, staff, jucători, conducători și suporteri”.

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă puternică, prima în campionat. Dar noi am venit să câștigăm! Sunt într-o formă foarte bună, dar încercăm să ne facem jocul dorit. Ne-am întărit cu doi fotbaliști foarte buni din campionatul intern. Sper să ne ajute
- Florinel Coman

Citește și alte știri despre FCSB:

FOTO Abia a venit, dar are bagajele făcute » Blestemul transferurilor de la FCSB: unul a rezistat 10 minute!

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVACIA FCSB a ajuns în Slovacia » A ales casa naționalei Slovaciei pentru meciul cu Dunajska Streda

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  03 August 2022, 06:42
Postat de elgabri pe 02 August 2022, 21:43

Cine traduce ce spune Dica ?

Matineu, ceva?

elgabri
elgabri  •  02 August 2022, 21:43

Cine traduce ce spune Dica ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează