INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB

„Profeția” lansată în direct de Dumitru Dragomir pentru Nordsjaelland - FCSB: „Să dea Dumnezeu să nu am dreptate!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 11:45 / Actualizat joi, 17 august 2023 12:57

Dumitru Dragomir (77 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Nordsjaelland va trece de FCSB în această seară și se va califica astfel în play-off-ul Conference League.

  • Nordsjaelland - FCSB va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1.

Manșa tur a „dublei” dintre FCSB și Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei, s-a încheiat la egalitate, 0-0. Echipa calficată în play-off-ul Conference League va fi decisă în această seară, la Farum, de la ora 20:00.

Aflați într-un moment excelent pe plan intern, lideri după 4 etape cu victorii pe linie, danezii pleacă ca favoriți, cotați de bookmakeri cu șanse între 1.52 și 1.56.

Și Dumitru Dragomir consideră că Nordsjaelland pleacă cu prima șansă. Fostul șef al LPF s-a declarat uimit de valoarea danezilor și a făcut un pariu în direct.

Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!
CHINDIA
Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!

Dumitru Dragomir, înainte de Nordsjaelland - FCSB: „Se califică danezii. Nu am mai văzut de mult așa echipă valoroasă”

FCSB nu se califică. Bă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Dacă trece de danezi, beau un pahar de șampanie cu tine (n.r. către moderator). Așa rămâne pariul. La fotbal e posibil orice, dar nu cred că se califică.

De mult nu am mai văzut o echipă așa valoroasă cum au danezii. Erau în 10 și nu trăgeau de timp, n-au dat mingea în tribună și atacau în draci. Asta e o echipă cu o mentalitate sportivă la cel mai înalt nivel”, a afirmat Dragomir la Fanatik.

Echipele probabile la Nordsjaelland - FCSB:

NORDSJAELLAND: 13. Hansen - 23. Villadsen, 4. K. Hansen, 30. Jensen-Abbew, 5. Frese - 10. Diomande, 6. Tverskov, 27. D Svensson - 37. Nuamah, 7. Ingvartsen, 14. Osman 
Rezerve: 25. Eriksson, 9. Nygren, 11. M. Hansen, 15. Marxen, 19. L. Hey, 21. Sertdemir, 22. Antman, 28. Coulibaly, 42. Barslund, 47. Munchk

FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 5. Dawa, 21. Chiricheș, 33. Radunovic - 88. Djokovic, 23. Ov. Popescu, 27. Olaru - 10. Oct. Popescu, 25. Al. Băluță, 7. Fl. Coman 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 3. Panțâru, 6. Haruț, 8. Șut, 9. Compagno, 11. Miculescu, 30. Ngezana, 80. Radaslavescu, 98. Cordea

Mai multe știri despre Nordsjaelland - FCSB:

Gazonul lui Nordsjaelland, impecabil » Imagini de pe arena pe care FCSB speră să obțină calificarea în play-off-ul Conference League

Ilie Dumitrescu știe cum poate trece FCSB de Nordsjaelland: „În cazul ăsta, ar fi speranțe”

Charalambous are planul făcut pentru duelul cu Nordsjaelland: „Ăsta e punctul nostru forte!” + 2 absenți în Danemarca: „El e deja istorie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
concret
concret  •  17 August 2023, 21:56
Postat de Dobermannul pe 17 August 2023, 14:40

Doamne ce ma bucur ca te enervez. "Asta e pohta ce am pohtit".

Nici in visele tale umede nu reusesti tu sa ma enervezi bah prostache.

CLIENT
CLIENT  •  17 August 2023, 18:32

Daca nu se califica FCSB este pentru ca nu au antrenor. Pacat de lot. Amarat om Mitica Militianu' . Sa fi bogat la 77 de coti! Ce rost mai are? Bautura nu, mancare subtire, chestia aia... he he, amintiri. Te mai intalnesti si cu Marian 'Ceausescu' , mai iesi muscat,julit, ce mai ramane decat sa-ti dai si tu cu presupusul unde te mai primeste.

CLIENT
CLIENT  •  17 August 2023, 18:21

Daca nu se califica este stiut de ce: nu au antrenor. Pacat de lot. P.S. Cred ca Mitica militianu' da bani grei sa mai apara si el pe ici pe colo. Bogat cand nici nu mai are rost. 77 coti! amaraciune mare! Ce sa mai faci cu malaiu' ? De baut ,nu; de mancat cu atentie; de chestia aia... he,he ,amintiri ! Singura grija majora e sa nu se intalneasca iar cu Marian 'Ceausescu" ca iar iese muscat si julit.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează