INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

NOTE GSP Dică și Radunovic, cele mai mari note după FCSB - Saburtalo » Doi roș-albaștri au rămas corigenți

Nicolae Dică/ foto Raed Krishan (GSP)
Nicolae Dică/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 07:04 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 07:21

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League, după o victorie dramatică cu Saburtalo, 4-2 (0-1 în tur), în manșa secundă a turului doi.

  • În turul 3 preliminar, FCSB va da peste Dunajska Streda (Slovacia). Roș-albaștrii joacă primul meci în deplasare

Meciul de pe Arena Națională a reprezentat debutul antrenorului Nicolae Dică pe banca lui FCSB. Acesta a primit cea mai mare notă din tabăra roș-albastră în caseta Gazetei Sporturilor, 8.

CFR Cluj, FCSB, Craiova și Sepsi, în turul 3 din Conference League » Ce adversare vor întâlni, când se joacă meciurile + câți bani au câștigat
ADVERSARE
CFR Cluj, FCSB, Craiova și Sepsi, în turul 3 din Conference League » Ce adversare vor întâlni, când se joacă meciurile + câți bani au câștigat

Dică și Radunovic, cei mai buni în FCSB - Saburtalo

În teren, cel mai bun om a fost Radunovic, marcatorul golului de 4-2, din penalty, și pasator decisiv la reușita lui Coman. Pentru prestația sa, fundașul muntenegrean a primit nota 8, la fel ca antrenorul său. 

Dică și Radunovic, cele mai mari note după FCSB - Saburtalo » Doi roș-albaștri au rămas corigenți

Fără Tănase, plecat la Shanghai Port (China), Florinel Coman a preluat banderola de căpitan și a făcut un meci solid cu Saburtalo. A marcat pentru 3-2, primul său gol după un an, și a fost recompensat cu nota 7.

Aceeași notă au luat-o și primii doi marcatori ai echipei lui Dică, Dawa și Edjouma. La polul opus s-au găsit Joonas Tamm, cu nota 4, și Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren. Fundașul dreapta a luat nota 2.

Nicolae Dică, declarații după FCSB - Saburtalo 4-2

„Într-adevăr, am mai îmbătrânit 5 ani în seara asta. Important e că ne-am calificat. Au fost emoții constructive, pozitive. Cred că ați văzut o altă atitudine a echipei. Am făcut presing sus, nu i-am lăsat să construiască. Ne-am retras în repriza secundă, nu trebuia să facem asta. Important e că băieții au reușit să revină.

La 2-2, chiar le-am transmis că avem timp, să avem încredere. Suporterii au fost minunați, toți cei din stadion. Galeria e la înălțime, mă bucur că i-am făcut fericiți. Am spus-o, am vorbit cu șeful galeriei înainte să semnez. Mă bucur că am făcut această alegere”, a spus Nicolae Dică, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Nicolae Dică i-a găsit deja înlocuitor lui Florin Tănase! FCSB va avea un nou „decar”: „Îl veți vedea la meciul cu Craiova!”

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Hcm27
Hcm27  •  29 Iulie 2022, 15:48

Citeam pe aici și ma minunez.Tirnoveanu este tânăr,20-21 de ani și își arata limitele citeodata datorita nesincronizarilor fundașilor centrali,dar nu a gafat a la Vlad.Continuare tot cu el.Fundas dreapta,Achim sau Pantea încercați și ei.Ov Popescu,chiar nu e locul lui acolo.Tamm sau Bouhena?Aici eu cred în Bouhena,deoarece a jucat în România,cunoaște cit de cit limba și se poate sincroniza mai ușor cu Dawa,care cred ca este de neclintit,nu ca ar ști prea mult fotbal,dar compensează prin plasament și Știința jocului.Al doilea,dacă nu primul căpitan ar trebui sa fie Radunovici&cel mai sigur jucător.La mijloc Edjuma,mai tehnic decit Șut,chiar dacă e mai bezmetic și dacă pleacă Olaru,Ovidiu.Popescu cred ca ar fi soluția perfecta lingă Edjuma.Daca nu pleacă,Olaru ramine prima opțiune.Cordea,bunicel,dar mai trebuie adus cineva,sau folosiți mai multe minute Musi sau Ianis Stoica,Oct.Popescu inter și Coman Florinel în stinga,ca nu e ceva mai bun.Era V Gheorghe,dar l-a măritat Nea Gigi pe nimic.Un vârf titular este imperios necesar cu plombele Mamut sau Dumiter.Capitani de echipa:Olaru,dacă nu pleacă,Radunovici și F.Coman,cea de a treia varianta.Dica s-a luat după Meme,ca sint convins ca el a numit căpitanul.A și mai e ceva:15 etape,dacă nu mai mult,Meme și Mache în tribuna.Restul e treaba lui Dica,pe cine,unde și cum baga în teren

gilos
gilos  •  29 Iulie 2022, 11:27

Trebuie neaparat un fundas dreapta, Ov. Popescu nu face fata, este depasit usor si sunt probleme mari in aparare din cauza asta. Tarnoveanu este un portar mediocru, nesigur. E nevoie si de un portar bun. Apoi, cum a zis si Dica, trebuie 2-3 jucatori de atac cu experienta. Jucatori de banda si centru atacant. Nea Gigi, daca investesti bani in jucatorii solicitati si lasi antrenorul sa-si faca meseria, o sa ai numai de castigat...

rav410wrc
rav410wrc  •  29 Iulie 2022, 11:07

DA, spuneam si in urma cu vreo 2-3 saptamani ca Radunovic e singurul fotbalist de la fcsb !! Cred ca portarul georgienilor a fost cel mai bun om al lor, poate merita un 6-7, iar arbitrul merita un 4 sau 5 cu indulgenta, deoarece nu a tratat cu aceeasi unitate de masura, fazele de cartonase galbene sau rosii !! Cat despre, lingura de lemn a meciului, Ov. Popescu, tot asteptam sa se reprofileze in altceva, ca jocul de fotbal e mult prea coplesitor pt el :(((

Vezi toate comentariile (6)
Comentează