INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 23:38 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 00:24

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei, a fost entuziasmat de primul meci cu Nicolae Dică pe bancă. 

  • FCSB o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe DAC Dunajska Streda, locul 4 în ultimul sezon din Slovacia;
  • Prima manșă va avea loc pe 4 august, în Slovacia. Returul va avea loc pe 11 august, la București.

Gigi Becali a anunțat transferuri urgente în zilele următoare, pentru a completa lotul înaintea dublei cu slovacii de la Dunajska Streda.

Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB
FCSB - Saburtalo
Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB

Gigi Becali, după FCSB - Saburtalo 4-2

„Eu vă spun ce am văzut și ce s-a întâmplat. Dacă aveam mare noroc, trebuia să fie vreo 8-0. Am luat două goluri din două șuturi, greșelile noastre. În rest, nu au trecut centrul terenului. Ne-am retras puțin, dar nu a contat. Am spus și eu că sunt prea slabi. Nu aveau cum să ne scoată.

Cred că e meritul lui Dică pentru cum au fost motivați. Nu mai aveți ce să comentați, că face Becali schimbările. Chiar nu le mai fac eu acum. Dacă am zis că nu le mai fac, nu le mai fac. 

Dacă reușesc, mâine iau un fotbalist sau doi. Miercuri vom pune pe cineva în locul lui Cordea (n.r. suspendat). Asta înseamnă că vor mai fi mai multe transferuri, trei-patru. Vreau și un atacant. Astăzi nu am avut vârf. Dan Nistor nu cred că vine. 

Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. În seara asta m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000”, a spus Gigi Becali la DigiSport Special.

Dică trebuie să fie la maxim trei puncte de CFR și Craiova lui Rotaru la finalul turului. Așa va avea parte de încrederea mea. La ora asta, Craiova lui Mititelu ar putea să fie mai bună decât cea a lui Rotaru. Nu m-am confruntat niciodată cu Mititelu. În declarații putea să mă întreacă, e oltean și vorbește mult
- Gigi Becali

VIDEO Ștefan Târnovanu, declarații după FCSB - Saburtalo 4-2: „Tot timpul e loc de mai bine!”

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Iulie 2022, 18:44

Chiar ma speriam daca nu aparea azi o stire cu nea Ghighi puscariasu'.

rav410wrc
rav410wrc  •  29 Iulie 2022, 10:49
Postat de Paksi pe 29 Iulie 2022, 08:14

Dacă arbitrul nu cădea în capcana lui Cordea? Ramineti cu picioarele pe pămînt!

Daca U Cluj, nu le dadea cu terenu'-n cap, ramanea si DoarDiviziaB in supermamaLiga ... Asa, sambata de la 11, second hand league ;))))

rav410wrc
rav410wrc  •  29 Iulie 2022, 10:46
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 29 Iulie 2022, 00:12

catre toate cluburile - nu vindeti jucatori la fecefecesebe berceni la reducere si sub 1 milion euro bucata ca pe urma se bate cuviosul cu pumnul in piept ca el e destept si restul fraieri

Tu sa-ti platesti taxa radio, ca-i sub 1 milion, ca sa-ti "urmaresti", linistit, favoritii de la DoarDiviziaB, in second hand league :))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează