INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

Notele GSP după Randers - CFR Cluj » „Vișiniii”care nu s-au ridicat la miza partidei

Mihai Bordeianu, în plan îndepărtat, a fost printre cei mai slabi jucători ai lui CFR Cluj cu Randers +6   FOTO
Mihai Bordeianu, în plan îndepărtat, a fost printre cei mai slabi jucători ai lui CFR Cluj cu Randers

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 08:45 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 08:53

Învinsă în Danemarca, 1-2 cu Randers, CFR Cluj a fost eliminată matematic din grupele Europa Conference League. Oamenii de atac ai campioanei României au dezamăgit în fața locului 4 din Danemarca.

Dan Petrescu a declarat după meci că echipa sa ar fi putut obține un egal cu mai multă șansă, dar statisticile relevă o dominare copioasă a gazdelor. Campioana României nu a contat în atac atât de mult cât și-ar fi dorit, ca atare notele obținute de jucătorii din compartimentul ofensiv au fost cele mai mici din tabăra ardelenilor.

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”
RANDERS - CFR CLUJ 2-1
„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”

Notele GSP după Randers - CFR Cluj 2-1

Cei 3 titulari din linia de atac, Adrian Păun, Gabriel Debeljuh și Billel Omrani, au fost notați cu 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi. Iar Denis Alibec, introdus pe teren în minutul 71, a primit nota 4, cea mai mică a echipei, la egalitate cu Bordeianu, mijlocașul central înlocuit la pauză cu Sigurjonsson.

Notele GSP după Randers - CFR Cluj » „Vișiniii”care nu s-au ridicat la miza partidei

Cel mai bun „vișiniu” a fost Ciprian Deac, autorul golului înscris de campioana României în minutul 72. Deac a primit nota 7, în vreme ce Bălgrădean, Susic, Graovac, Burcă și Sigurjonsson s-au descurcat decent la rândul lor, primind 6.

De la gazde, cei mai buni au fost stoperul Piesinger, autorul golului victoriei, care a primit 8, și Marxen, Ankersen și Kamara, toți cu 7. Antrenorul danezilor, Thomas Thomasberg, a primit tot 7, pe când Dan Petrescu a fost notat cu 6.

Alibec a făcut foarte puține antrenamente, m-am gândit că Susic poate veni cu ceva în atac pentru că e mai ofensiv decât Cristi Manea. La prima atingere, a dat pasă de gol, deci a fost o schimbare inspirată. 

Când am egalat speram că vom câștiga, așa am simțit, dar acea lovitură liberă a schimbat meciul. Și la 2-1 am avut o reacție bună, am avut niște ocazii.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește mai multe știri despre Randers - CFR Cluj: 

Andrei Burcă, mesaj tranșant după eșecul cu Randers: „Suntem oameni mici dacă facem asta!”

Cristi Balaj, tranșant după un nou meci rușinos al CFR-ului în Europa: „Nu meritam să câștigăm. Vom face schimbări în viitorul apropiat”

CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  26 Noiembrie 2021, 09:35

Cum sa dati nota 6 lui Balgradean cand e de vina pentru infrangere. A luat gol de la 30 de metri pt ca si-a pus prost zidul, practic ala a sutat prin dreapta jucatorilor... gafa uriasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează