FOTBAL  »  Superliga  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

Cristi Balaj, tranșant după un nou meci rușinos al CFR-ului în Europa: „Nu meritam să câștigăm. Vom face schimbări în viitorul apropiat”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 00:00 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 00:24

Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league! La finalul partidei, președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a vorbit despre înfrângerea echipei sale în fața danezilor.

  • Cu o etapă înainte de finalul grupei, CFR este OUT din Conference League. 
  • După 5 meciuri, campioana României ocupă locul 4 în grupa D, având un singur punct acumulat. 
  • Trupa lui Dan Petrescu a fost surclasată în această toamnă de Alkmaar (locul 12 din Olanda), Randers (locul 4 din Danemarca) și Jablonec (locul 13 din Cehia).
  • CFR mai are de jucat doar cu Jablonec, peste două săptămâni.

Programul complet din Conference League

Cristi Balaj: „Nu meritam să câștigăm”

„Cu o oarecare atenție, puteam obține egalul. A fost acea fază fixă, eram în spatele porții. Am avut emoții când am văzut cum era așezat zidul și câți oameni erau în zid. Nu am fost surprins că s-a înscris. Puteam obține un egal, iar după, dacă obțineam o victorie la două goluri cu Jablonec, aveam șansa unei calificări. 

Nu meritam să câștigăm, din punctul meu de vedere. Randers e o echipă foarte bună, sudată, cu jucători ofensivi. Schimbările pe care le-au făcut au adus prospețime și acțiuni consistente în jumătatea noastră. Trebuie să fim corecți, mai avem de muncit, știm care sunt minusurile noastre, dar cu oarecare șansă puteam obține un rezultat de egalitate. 

Eu am spus de la început, suntem o echipă pragmatică și nu facem spectacol, recunoaștem acest lucru. Rămânem să facem schimbări în viitorul apropiat, în pauza competițională și mai ales în vară, să reușim să îmbunătățim jocul”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Digi Sport Special”.

Trebuie să scăpăm de jucătorii plătiți de CFR care nu au posibilitatea să joace, pentru că sunt în afara listei. Nu avem cum să-i punem pe listă. A existat o solicitare în acest sens din partea echipelor din Liga 1, era o majoritate, dar democrația n-a învins. S-a dorit a fi unanimitate. Respectăm ce s-a decis. Orice lege organică se votează prin majoritate, președinții sunt votați de majoritate, dar ok... E o decizie care trebuie respectată
Cristi Balaj, președinte CFR

CFR Cluj, învinsă și de Randers!

CFR era aproape să lovească prima împotriva lui Randers, când centrarea lui Camora a fost deviată și a „mușcat” din transversală (3). Apoi, danezii au preluat în totalitate controlul și numai intervențiile lui Bălgrădean au ținut-o în cărți pe campioana noastră din ultimii 4 ani.

Inevitabilul s-a produs până la urmă în repriza a doua. Kamara a profitat de neatenția lui Camora și a deschis scorul (68).

De nicăieri, Ciprian Deac a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (72), însă Bălgrădean a fost bătut 4 minute mai târziu de Piesinger - lovitură liberă de la mare distanță executată perfect de fundașul austriac.

Cristi Balaj, tranșant după un nou meci rușinos al CFR-ului în Europa: „Nu meritam să câștigăm. Vom face schimbări în viitorul apropiat”
Românul care putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma: „Am fost și eu pe lista scurtă”
ITALIA
Românul care putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma: „Am fost și eu pe lista scurtă”
Patronul Varga nu se uită la bani, în ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj! Aproape de o nouă mutare importantă
CFR Cluj
Patronul Varga nu se uită la bani, în ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj! Aproape de o nouă mutare importantă

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Victorie și calificare pentru Ianis Hagi cu Rangers » Final dramatic pentru Stanciu, în Slavia - Feyenoord!

SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  26 Noiembrie 2021, 18:16

Domnilor sunteți de toată jena cu titlurile pompoase, de ce a făcut CFR meci rușinos, a pierdut la un gol în deplasare, în acest an nu merge bine, dar de ce nu spuneți nimic despre restul echipelor, nici o echipă nu s-a calificat în grupe de ani, dar ca toți proștii dați în echipa care totuși s-a calificat într-o grupă europeană de câțiva ani în încoace, dar așa este la noi cei care obțin unpic de rezultate trebuie aruncați la wc, iar cei ca gigi (hoț condamnat) e prezent cu baliverne peste tot !!!!

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  26 Noiembrie 2021, 12:30

Cu un egal, CFR era eliminată. Socoteala lui Balaj se potrivea doar dacă pierdea Jablonec acasă cu Alkmaar.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  26 Noiembrie 2021, 12:16

Vom intari si mai mult relatiile cu arbitrii... Mai ales cu cei de casa... Si cu marele BOSS de la Aparare!!! Si poate o punem de-o fuziune cu noua STEA!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează