INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LUGANO - BRUGES 1-3

Ovidiu Hațegan a revenit după 588 de zile în Europa, dar una din deciziile românului l-a stupefiat pe antrenorul lui Lugano

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 12:09 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 09:36

Lugano - Bruges 1-3. Ovidiu Hațegan (43 de ani) a indicat punctul cu var în minutul 80, dar s-a răzgândit după ce a revăzut faza la VAR, anulând penaltyul dictat în favoarea lui Lugano, în meciul pierdut aseară în fața lui FC Bruges (1-3), din grupele Conference League. Gazdele îl acuză și că nu l-a eliminat pe Thiago, deja avertizat.

Ovidiu Hațegan a revenit aseară în arena europeană, după o pauză de 588 de zile (absența cauzată de un infarct suferit în martie 2022), trecute de la partida condusă în „optimile" Ligii Campionilor 2021-2022, Lyon - FC Porto 1-1. Și a avut parte de un meci destul de tensionat, prestația arădeanului de 43 de ani fiind criticată de gazdele de la Lugano, învinse de FC Bruges (1-3) în grupele Conference League.

Cel mai în formă jucător al SuperLigii se revoltă: „Noi, «dinozaurii», nu contăm! La ce să te aștepți în România?”
CONVOCĂRI
Cel mai în formă jucător al SuperLigii se revoltă: „Noi, «dinozaurii», nu contăm! La ce să te aștepți în România?”

Thiago, iertat de al doilea avertisment

Chiar pe site-ul clubului elvețian, Hațegan a fost acuzat că a defavorizat-o pe Lugano în două situații controversate. Prima s-a petrecut în minutul 43, când brazilianul Thiago, deja avertizat în minutul 27, a intrat dur din spate asupra lui Hajrizi. 

Centralul român a evitat să scoată un al doilea cartonaș galben și să-i lase pe belgieni în zece", s-au plâns elvețienii. În schimb, l-a avertizat pe antrenorul elvețienilor pentru că a protestat cu voce prea tare.

Ovidiu Hațegan a acordat un 11 metri și s-a răzgândit

A doua a venit în repriza secundă, când Hațegan a dictat eronat inițial o lovitură de la 11 metri pentru Lugano. „A fost penalty pentru arbitru, dar acesta a fost rechemat de italianul Guida la VAR și arbitrul a revenit asupra deciziei sale", a comentat aceeași sursă. 

„Hațegan s-a răzgândit după analiza video. Antrenorul Croci-Torti nu a putut să înțeleagă această decizie și și-a pus mâinile în cap, apărând stupefiat. Însă reluările fazei i-au dat dreptate, decizia neacordării loviturii de pedeapsă fiind corectă", a relatat cotidianul elvețian Blick.

7cartonașe galbene a arătat Ovidiu Hațegan în partida de aseară din Conference League, Lugano - FC Bruges 1-3: patru pentru gazde și trei pentru oaspeți

Citește și: 

Jucătorul lui Manchester United, investigat pentru rasism! Reacție fermă: „Știu exact la ce s-a referit”

Ratare MONUMENTALĂ a jucătorului de 80 de milioane de euro: „Cum le explic copiilor mei că a ratat de acolo?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează