INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DELEGARE

Ovidiu Hațegan revine în Europa! Delegat la un duel tare din această săptămână

Ovidiu Hațegan revine „la centru” în Europa
Ovidiu Hațegan revine „la centru” în Europa

Articol de , - Publicat marti, 24 octombrie 2023 11:47 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 13:05

După mai bine de un an și jumătate, Ovidiu Hațegan (43 de ani) revine la centru într-un meci european. Arădeanul va conduce meciul dintre Lugano și Club Brugge, din grupa D a Conference League.

Considerat la un moment dat unul dintre cei mai valoroși arbitri de centru din Europa, Ovidiu Hațegan s-a văzut nevoit să ia o pauză de la munca „de teren”, în urma unui infarct pe care l-a suferit în martie 2022.

Imagini spectaculoase: stadionul de 14 milioane din SuperLigă aduce a câmp de luptă!
STADION
Imagini spectaculoase: stadionul de 14 milioane din SuperLigă aduce a câmp de luptă!

Hațegan a lucrat o bună vreme doar în camera VAR, înainte de a reveni ca „central” la 443 de zile distanță de la precedentul meci.

Acum, după ce a condus 5 meciuri de campionat în acest sezon, a primit din nou o delegare în competițiile europene.

Ovidiu Hațegan, delegat la Lugano - Club Brugge în Conference League

„Centralul” din Arad va conduce meciul Lugano - Club Brugge, programat joi, 26 octombrie, ora 19:45, în grupa D din Conference League.

Arbitrii asistenți vor fi Mihai Marica (A1) și Sebastian Gheorghe (A2), în vreme ce rezerva lui Hațegan va fi Sebastian Colțescu, iar în camera VAR vor opera italienii Marco Guida și Francesco Meraviglia.

Înaintea meciului, Lugano și Club Brugge sunt la egalitate de puncte, câte 4, și conduc astfel o grupă din care mai fac parte Besiktas și Bodo/Glimt.

Ovidiu Hațegan revine în Europa după 1 an și 7 luni

Ultimul meci pe care Hațegan îl condusese într-o competiție europeană fusese Olympique Lyon - FC Porto, pe 17 martie 2022, în Europa League.

În sezonul 2021/2022, înainte să se confrunte cu problemele medicale, Hațegan arbitrase 9 meciuri europene, inclusiv optimea de Champions League dintre Atletico Madrid și Manchester United.

Cu un sezon în urmă, în aprilie 2021, a condus chiar un sfert de finală în Champions League, între Manchester City și Borussia Dortmund.

Și Andrei Chivulete a fost delegat în Conference League

Hațegan nu este singurul arbitru român care va conduce un meci de Conference League în această etapă. Andrei Chivulete (36 de ani) a fost delegat la duelul Zrinjski - Legia din grupa E, programat joi, 26 octombrie, la ora 22:00.

El va fi ajutat de asistenții Ferencz Tunyogy și Andrei Constantinescu, iar Florin Andrei va fi arbitru de rezervă. În camera VAR au fost delegați italienii Marco Di Bello și Daniele Paterna.

VIDEO: Ovidiu Hațegan, celebrat la meciul #300 în Liga 1

Citește și: 

Basarab Panduru simte următoarea mare mutare din disputa FCSB vs. CSA Steaua: „100% asta se întâmplă”

Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BayernMunchen
BayernMunchen  •  24 Octombrie 2023, 13:47

Multa sanatate si bafta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează