INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  HEARTS - PAOK 1-2

PAOK câștigă, dar Răzvan Lucescu e îngrijorat și nemulțumit: „Nu am realizat nimic. Avem doar un mic avantaj”

Răzvan Lucescu în timpul meciului cu Hearts // Foto: Imago
Răzvan Lucescu în timpul meciului cu Hearts // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 08:03 / Actualizat vineri, 25 august 2023 09:27

În ciuda victoriei din Scoția, 2-1 cu Hearts, antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a avut și reproșuri la adresa jucătorilor săi: „N-am ținut de minge pe cât mi-aș fi dorit. Fiecare partidă e diferită și ar trebui să fim pregătiți să reacționăm”.

PAOK s-a impus în deplasarea cu Hearts (2-1), din play-off-ul Conference League, și e favorită la calificarea în faza grupelor. Însă la conferința de presă, antrenorul Răzvan Lucescu a atras atenția că „n-am realizat nimic. Avem doar un mic avantaj înaintea returului de săptămâna viitoare. Trebuie să rămânem umili și să păstrăm spiritul de luptă pe care l-am avut astăzi”.

Mircea Lucescu, iureș la declarații după înfrângerea din Giulești: „N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane!”
DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ 2-3
Mircea Lucescu, iureș la declarații după înfrângerea din Giulești: „N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane!”

Răzvan Lucescu: „Am făcut un joc aproape perfect”

Lucescu junior a mai spus că echipa sa „a făcut un joc aproape perfect. Dacă nu sunt complet mulțumit de ceva, este pentru că nu am păstrat controlul mingii atât de mult pe cât ne-am fi dorit. Aș fi mult mai mulțumit dacă am ține mai mult de minge. Fiecare partidă este diferită și ar trebui să fim pregătiți să reacționăm”.

Grijile lui Răzvan Lucescu înaintea returului cu Hearts

În ceea ce privește returul de la Salonic, tehnicianul român a admis că „întotdeauna îmi fac griji pentru meciul următor. Sunt îngrijorat de spiritul jucătorilor noștri și de cum vor fi ei în acel moment. Sunt îngrijorat pentru că știu că în fotbal trebuie să fii pregătit în orice situație”.

Mizează foarte mult însă pe sprijinul fanilor: „Ne vor da entuziasm și motivație ca să ne batem cu agresivitatea necesară pentru calificare. Repet. Nu am realizat nimic. Avem un mic avantaj înaintea celui de-al doilea joc”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Genoa vrea să scape de George Pușcaș » Atacantul român ar putea fi vândut în Serie B

Incident grav la Augsburg » Polițist suspendat după ce a tras cu arma din dotare în autocarul suporterilor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
grigs1981
grigs1981  •  25 August 2023, 19:35

Sunt un om care nu am treaba cu nimeni,nu sunt rasist,xenofob si mai stiu eu cum,dar deja e prea mult!Lumea intreaga a devenit prea sensibila!Termeni normali candva au devenit imposibil de rostit...interesant ca,daca-i spui unuia "negrule",spre al deosebi de altul prin culoarea pielii,este considerata jignire,dar,daca spui"albule",nu!*** se striga intre ei"bai,***!",eu trebuie sa spun"rromule"si sa accentuez ca este cu doi de R,ca sa nu se interpreteze!Mircea Lucescu a spus ca echipa lui Besiktas pare o selectionata africana,pentru ca are in componenta multi jucatori proveniti din tari africane...poate a spus-o si admirativ,pentru calitatile atletice ale jucatorilor de culoare...de culoare neagra,alba,rosie,galbena,maronie...culoarea pielii oamenilor a devenit subiect de disputa pe diverse planuri si nu este deloc"politicaly corect",culorile sunt culori...De cand a devenit"african"o jignire ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează