INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  OPTIMI ECL

PAOK, victoria serii în Conference League! Răzvan Lucescu a ZDROBIT-O pe Dinamo Zagreb și merge în sferturi! Pe cine poate întâlni și când e tragerea

PAOK a zdrobit-o pe Dinamo Zagreb // sursă foto: Facebook @ PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
PAOK a zdrobit-o pe Dinamo Zagreb // sursă foto: Facebook @ PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 00:06 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 02:18

PAOK Salonic a zdrobit-o pe Dinamo Zagreb în returul optimilor Conference League, scor 5-1, întorcând astfel eșecul din tur, 0-2. Echipa lui Răzvan Lucescu este calificată în sferturile celei de-a treia competiții europene ♦ Seara a mai propus câteva rezultate interesante, precum Aston Villa - Ajax 4-0 și Club Brugge - Molde 3-0.

  • Fenerbahce, Fiorentina, PAOK, Viktoria Plzen, Aston Villa, Club Brugge, Lille și Olympiakos sunt echipele calificate în sferturile Conference League.
Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”
ANTRENOR
Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”

Vineri, tragerea la sorți pentru sferturile Conference League

Tragerea la sorți în urma căreia vor fi stabilite duelurile din sferturi și traseul către finala de pe 29 mai va avea loc vineri, ora 15:00 în România, după ce oficialii UEFA vor termina cu celelalte două competiții europene intercluburi, Champions League și Europa League.

În 2022, prima ediție de Conference League a fost câștigată de Roma, 1-0 în finala cu Feyenoord. Un an mai târziu, West Ham s-a încununat campioană, după 2-1 cu Fiorentina în ultimul act.

PAOK, în sferturile Conference League după ce a zdrobit-o pe Dinamo Zagreb!

Ce seară pentru Răzvan Lucescu și PAOK! După 0-2 în turul cu Dinamo Zagreb, formația din Salonic a primit vizita campioanei Croației pentru meciul decisiv.

Au trecut 27 de minute până la marcarea golului care a deschis tabela. Abdul Baba Rahman, ex-Chelsea, l-a semnat. Răzvan Lucescu a primit apoi „ajutor” din partea oaspeților, pentru că Petar Susic, mijlocaș central al lui Dinamo, și-a introdus mingea în propria poartă. Brandon Thomas a dus scorul la 3-0 înaintea pauzei, în minutul 42.

După pauză, Arber Hoxha a tăiat din elanul gazdelor. Kosovarul a înscris pentru Dinamo Zagreb pentru 3-1, scor la care partida ar fi avut parte de prelungiri.

În ultimele 20 de minute, PAOK a mai înscris de două ori pentru o victorie colosală, prin Konstantinos Koulierakis în minutul 73, apoi prin Andrija Zivkovic în minutul 88.

PAOK a avut și noroc cu arbitrajul video, care a anulat un gol înscris de Bruno Petkovic în minutul 81, la 4-1 pentru greci. Dacă s-ar fi făcut 4-2, am fi fost iarăși în condiții de prelungiri. Vineri, își va afla adversara din sferturi.

Aston Villa a umilit-o pe Ajax

Tot la 4 goluri diferență, precum PAOK, a câștigat joi seara și Aston Villa. Echipa engleză a zdrobit-o pe Ajax, 4-0 după 0-0 în turul de la Amsterdam. Ollie Watkins (minutul 25), Leon Bailey ('60), Jhon Duran ('75) și Moussa Diaby ('81) au înscris pentru formația lui Unai Emery.

Rezultatele din optimile Conference League:

  • Viktoria Plzen - Servette 0-0 și 3-1 d. pen. (0-0 în tur)
  • Fenerbahce - Union Saint-Gilloise 0-1 (3-0 în tur)
  • Fiorentina - Maccabi Haifa 1-1 (4-3 în tur)
  • Lille - Sturm Graz 1-1 (3-0 în tur)
  • Club Brugge - Molde 3-0 (1-2 în tur)
  • PAOK - Dinamo Zagreb 5-1 (0-2 în tur)
  • Aston Villa - Ajax 4-0 (0-0 în tur)
  • Maccabi Tel-Aviv - Olympiakos 1-6 d. prel. (4-1 în tur)

Citește și:

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, lider peste toate numele mari din fotbal » Rapid e pe locul 13
TOP
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, lider peste toate numele mari din fotbal » Rapid e pe locul 13
Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a pierdut primul loc în Grecia: „Nimeni n-a avut programul nostru! Ne-a secătuit de puteri”
GRECIA
Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a pierdut primul loc în Grecia: „Nimeni n-a avut programul nostru! Ne-a secătuit de puteri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cipinho79
cipinho79  •  15 Martie 2024, 11:48

ce-a facut PAOK e pui pe langa remontada lui Olympiakos de la infrangere 1-4 acasa, au castigat tot cu 4-1 in deplasare si au mai dat 2 goluri in prelungiri pentru un 6-1 ca la tenis ;)

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  15 Martie 2024, 10:11
Postat de username_2 pe 15 Martie 2024, 09:32

de zdrobit se zdrobesc strugurii cînd se face vinu, da de unde să știți voi asta, voi credeți că vinul îj fac haitiștii la imprimantă....și mai și URLAȚI, de parcă ZDROBIT nu-i totuna cu zdrobit, nu știu cine beteșig v-a învățar să URLAȚI la cititori, da prost individ îi ăla

Capete seci, care se comporta la fel ca pruncii din Call of Duty :)

tristan
tristan  •  15 Martie 2024, 10:06
Postat de max9 pe 15 Martie 2024, 00:57

cind a fost in romania si la nationala v-ati batut joc de el

Sau el de noi?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează