INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GRUPA D

Spectacolul pirotehnic din tribune a întrerupt meciul de Conference League

Fanii lui Partizan le-au dat de furcă stewarzilor // foto: Imago Images
Fanii lui Partizan le-au dat de furcă stewarzilor // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 08:55 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 09:04

Fanii celor de la Partizan au produs o atmosferă de zile mari în timpul meciului de Conference League cu Koln, câștigat de sârbi cu 2-0.

După ce Koln a pierdut joia trecută pe teren propriu cu Partizan (0-1) în UEFA Conference League, nemții veneau cu gânduri mari la Belgrad, pentru a-și lua revanșa. Numai că liderii din Superliga Serbiei au reușit să se impună din nou și au urcat pe primul loc în Grupa D.

Pe fondul unui joc în care „țapii” au avut posesia, alb-negrii au dat lovitura prin Fousseni Diabate (26 de ani), iar Ricardo Gomes (30 de ani) a închis jocul și a stabilit scorul final, 2-0.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Partizan - Koln, întrerupt 8 minute din cauza acțiunilor fanilor 

În minutul 30, fanii sârbi s-au dezlănțuit și au creat o atmosferă electrizantă. Tribunele au dat tonul cu un show pirotehnic de zile mari, iar fumul s-a întins pe toată suprafața terenului.

Din cauza incidentelor, arbitrul a decis că meciul trebuie să fie oprit pentru siguranța jucătorilor. Partida s-a reluat după 8 minute.

În urma rezultatului, Partizan are un 8 puncte în grupa D, iar Koln rămâne doar cu 4 puncte și se situează în afara locurilor care asigură calificarea în primăvara europeană. Nice, locul 2 în grupă, le desparte, cu 5 puncte.

  • Articol de Octavian Drăgan

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Umilit de Silkeborg tur-retur, jucătorul lui FCSB visează la grupele Champions League: „La anul ne calificăm”

„Stânca” din echipa CFR-ului admite: „Da, am jucat defensiv, dar am știut ce facem! Am demonstrat forța echipei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
misu50
misu50  •  14 Octombrie 2022, 10:28

La noi, la sarbi si cateodata pe la francezi se mai intampla mizerii din astea cu pirotehnistii!! Pai nu are dreptate Tamas? Pai cam are...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close