INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0

„Stânca” din echipa CFR-ului admite: „Da, am jucat defensiv, dar am știut ce facem! Am demonstrat forța echipei”

Karlo Muhar // foto: captură CFR TV
Karlo Muhar // foto: captură CFR TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 07:41 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 07:54

Karlo Muhar (26 de ani), mijlocașul defensiv transferat de CFR Cluj în această vară de la Lech Poznan, a fost integralist în victoria cu Slavia Praga din grupele Conference League, scor 2-0, iar la finalul partidei și-a oferit punctul de vedere asupra partidei.

„Este o victorie importantă pentru club, iar eu fac parte din club. Este o victorie mare, cred că am demonstrat forța CFR-ului, știm ce vrem, ce trebuie să facem și cum să jucăm.

Am jucat defensiv, dar trebuie să dăm credit adversarului, pentru că sunt o echipă foarte, foarte bună. Au un joc bazat pe multe pase, noi am așteptat greșeala lor și să profităm de fazele fixe”, a transmis Muhar pentru CFR TV.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Karlo Muhar, după CFR Cluj - Slavia Praga: „Toți știm ce avem de făcut, suntem o echipă încrezătoare”

Întrebat dacă s-ar fi așteptat înaintea meciurilor din grupă să învingă Slavia Praga tur-retur fără gol primit - în tur a fost 1-0 pentru CFR -, Muhar a admis:

„Sincer, nu! Dar ăsta este fotbalul, în fotbal trebuie să crezi mereu în ceva. Chiar dacă înfrunți cei mai buni jucători din lume, trebuie să crezi în tine. De asta este fotbalul interesant. Astăzi, am demonstrat că suntem o echipă încrezătoare, că avem un spirit bun și că știm ce avem de făcut pe teren. Toți jucătorii știu asta, ce trebuie să facă”.

„Fanii au fost uimitori, ne-au împins de la spate. S-a putut vedea diferența între cum am jucat la Slavia și cum am jucat astăzi, a fost un meci mult mai calitativ. Al 12-lea jucător este foarte, foarte important în fotbal.

Momentan este bine, dar trebuie să muncim mai mult, să ne dorim mai mult, pentru că vedem că putem! Trebuie să fim calmi, pentru că vom întâlni doi adversari foarte dificili, care au arătat că au multă calitate. Vom merge pas cu pas și vom trage cât putem”, a încheiat Muhar.

CFR Cluj va mai juca în grupa de Conference League cu Sivasspor în deplasare și Ballkani acasă, la Cluj-Napoca. Cu 3 puncte, ardelenii ar trece de faza grupelor!

VIDEO cu declarațiile lui Yuri Matias după CFR Cluj - Slavia Praga

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Calcule: cum se califică CFR Cluj în primăvara Conference League + FCSB mai are doar șanse matematice, cu două meciuri rămase de jucat

Dan Petrescu, emoționat după victoria senzațională cu Slavia: „Asta e pentru «Pisică»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează