INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu, autocritic după eșecul lui PAOK din Bulgaria: „Nimic n-a mers bine. Sunt singurul responsabil”

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 14:14 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 15:27

Antrenorul român Răzvan Lucescu a dat vina pe lipsa de omogenitate și decalajul în pregătirea estivală a echipei sale PAOK, învinsă 0-2 cu Levski Sofia: „Este o situație complicată, dar calificarea se va juca la Salonic”.

Răzvan Lucescu a pornit cu stângul în noua campanie europeană cu PAOK. După ce în sezonul trecut ajunsese până în „sferturile” Conference League, fiind eliminat de Marseille, acum echipa greacă a suferit la Sofia, chiar din primul tur preliminar în care a intrat în competiție.

Gigi Becali, decepționat după eșecul celor de la FCSB: „Cea mai mare dezamăgire! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, e ceva supranatural”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, decepționat după eșecul celor de la FCSB: „Cea mai mare dezamăgire! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, e ceva supranatural”

Un 0-2 cu Levski, conturat încă din repriza întâi, care l-a nemulțumit pe antrenorul român, dar pe care l-a acceptat în condițiile date. 

Cu numai doi titulari păstrați din formula cu OM de-acum trei luni, Luce jr a invocat absențele din lot, lipsa de omogenitate și faptul că „alb-negrii” nu se află în același stadiu al pregătirii față de adversar, ce a început deja campionatul.

Explicațiile lui Răzvan Lucescu pentru eșecul lui PAOK: „Suntem în reconstrucție”

„Mă simt dezamăgit și trist. Nimic n-a mers bine și eu sunt unicul responsabil pentru acest lucru. Trebuie ținut cont că echipa are destule nume noi, suntem în faza de reconstrucție, avem jucători veniți târziu la antrenamente și am pierdut fundașii laterali, Lyratzis și Vieirinha, foarte importanți pentru stilul nostru.

E o situație complicată, dar calificarea se va juca la Salonic, în fața fanilor noștri, 90, 120 de minute ori la loviturile de departajare, și cu o formație completată. Multe se vor schimba, sper și problema pe care Kurtici o are cu clubul. 

Nu știu dacă prezența lui ca titular ar fi influențat prima repriză. Aș vrea să exploatăm și noi mai bine detaliile, scăpând de presiunea primului meci al sezonului”, a explicat Răzvan Lucescu.

Citește și alte știri din Conference League: 

Moment șocant în partida lui Adrian Rus: un azer și-a înghițit limba și a ajuns la spital!

Craiova trebuie să intre în gardă! Albanezii amenință: „Vom găsi o cale de a-i ataca"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  22 Iulie 2022, 18:22

„Nimic n-a mers bine. Sunt singurul responsabil”... Asta trebuia sa spui acum 30 de ani, cand ai dat peste fata aia, Georgica Miu...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Iulie 2022, 17:59

...ha...ha eu nu am jucat in viata mea la pariuri ...nu am votat in viata mea ...nu ma intereseaza decat U Cv ...dar daca spune ca este responsabil ...cum vrea sa plateasca ?...isi cere mii de scuze ?

maradona79
maradona79  •  22 Iulie 2022, 17:28
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Iulie 2022, 17:16

...de ce nu demisionezi daca esti asa prost ?

Iar ai pierdut la pariuri banii de chirie?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează