INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MOL FEHERVAR - GABALA 4-1

Moment șocant în partida lui Adrian Rus: un azer și-a înghițit limba și a ajuns la spital!

Ilkin Qirtimov, foto: Guliver/gettyimages
Ilkin Qirtimov, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 11:43 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 12:16

Ilkin Qirtimov, fundașul dreapta al Gabalei, a căzut nefericit în urma unei ciocniri cu un adversar. Și-a înghițit limba și a trebuit să fie transportat la spital, suspect de comoție cerebrală.

Cu Adrian Rus integralist și printre marcatori, MOL Fehervar s-a impus spectaculos în fața lui Gabala, 4-1. Însă emoțiile n-au lipsit. 

Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”
FCSB
Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”

Ilkin Qirtimov a căzut inert, pe gazon, în urma unei ciocniri cu Marcel Heister

Mai întâi, în debut, când azerii au „înghețat” tribunele, deschizând scorul după un sfert de oră (Utzig). Și apoi, în minutul 40, atunci când fundașul dreapta al oaspeților, Ilkin Qirtimov, a căzut inert, pe gazon, în urma unei ciocniri cu Marcel Heister. 

Qirtimov și-a înghițit limba și numai intervenția promptă a căpitanului său, Asif Mammadov, a împiedicat o tragedie. Apărătorul azer a primit ulterior îngrijiri medicale, și-a revenit, dar chiar și așa, a trebuit să fie scos pe targă și transportat la spital, suspect de comoție cerebrală. 

Rus a semnat golul de 2-1 al maghiarilor (67), practic reușita care i-a descătușat. „Vârful” Kodro, care egalase (30), a făcut ulterior „dubla" (74), iar în final, Zivzivadze a închis tabela (90). Celălalt jucător român al lui MOL, Claudiu Bumba, a fost doar rezervă.

Citește și: 

Gigi Becali a făcut praf un jucător după înfrângerea cu Saburtalo: „Ce e el? Zice că e fundaș, dar îl lasă pe ăla să paseze și să dea gol”

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jackripper990
jackripper990  •  22 Iulie 2022, 13:32

Ca a avut o comotie cerebrala e una...dae hai sa nu mai scriem compuneri din burta si titlu de articole clickbait. E fizic si anatomic imposibil sa iti inghiti limba. Asta o poti afla de la orice medic si chiar si de la o banala cautare pe internet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează