INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK

VIDEO Invincibilul Lucescu » PAOK s-a calificat în „optimile” Conference League și a oferit o nouă demonstrație de forță

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a învins-o pe HFK Helsinki, scor 4-2, și a câștigat grupa G din UEFA Conference League. +10   FOTO
PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a învins-o pe HFK Helsinki, scor 4-2, și a câștigat grupa G din UEFA Conference League.

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 22:10 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 22:27

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a învins-o pe HFK Helsinki, scor 4-2, și a câștigat grupa G din UEFA Conference League.

PAOK a încununat parcursul perfect din Confernce League. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a încheiat grupa cu 5 victorii și o remiză, chiar dacă printre adversare s-a numărat și Eintracht Frankfurt, formația care o demola pe Bayern cu 5-1 în ultima rundă din Bundesliga.

„Stadionul mall” poate găzdui meciuri în Liga Campionilor » Haine și mâncare la parter, tribune la etaj
STADION
„Stadionul mall” poate găzdui meciuri în Liga Campionilor » Haine și mâncare la parter, tribune la etaj

HJK, o cunoștință a fotbalului românesc, echipa care a eliminat-o pe Farul în play-off-ul Conference League, nu a avut nicio șansă la Salonic. Răzvan Lucescu și-a odihnit mai mulți oameni de bază, dar nu nu s-a resimțit în joc.

FOTO. Răzvan Lucescu, invincibil în Conference League 

+6 FOTO

Grecii n-au resimțit nici șocul golului marcat de oaspeți în minutul 6, prin Radulovic. Magomed Ozdoev a adus egalarea înaintea pauzei, cu un șut în forță de la marginea careului.

Giannis Konstantelias, unul dintre tinerii promovați de Lucescu în acest sezon, mijlocaș în vârstă de 20 de ani, a făcut 2-1 cu un „stâng” perfect plasat.

Joona Toivio și-a deviat mingea în propria în minutul 53, iar Thomas Murg a liniștit finalul cu o execuție elegantă. Penalty-ul transformat de Perparim Hetemaj în prelungiri n-a mai contat.

PAOK Salonic, în „optimile” Conference League

PAOK a încheiat grupa cu 16 puncte și golaveraj 16-10. S-a calificat direct în optimile de finală din Conference League. 

Pe locul secund s-a clasat Eintracht, cu 9 puncte. Nemții se duc în play-off-ul pentru „optimi”. Aberdeen (6 puncte) și HFJ (2) au părăsit competiția.

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Nu vreau să intru în polemici. Tot ce pot spune este că Ianis Hagi este un jucător de mare talent”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Florin Tănase, gol decisiv în duelul cu Reghecampf din Arabia Saudită » Un alt „tricolor” a fost integralist

Real Madrid, tun de 80 de milioane de euro în plin sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mirstelistu
mirstelistu  •  15 Decembrie 2023, 15:51

Uau ce performanta asa titly ati bagat dw zici ca a castigat UCL

danglumetu
danglumetu  •  15 Decembrie 2023, 07:38

sa fie intimplator ca n-are niciun roman in lot?

1ianuarie
1ianuarie  •  14 Decembrie 2023, 23:31
Postat de dobrin pe 14 Decembrie 2023, 22:56

Invicibilul din Intertoto :)

Bine că îl avem și pe ăsta. Știi unul la o categorie superioară prin Europa? Hai bă să fim serioși.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează