INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  OPTIMI

Rezultat ȘOCANT în meciul zilei din Conference League » Au marcat 4 goluri în 6 minute: hattrick istoric pentru starul de 20 de ani

Gent a marcat 4 goluri în decurs de 6 minute la returul cu Bașakșehir, din „optimile” Conference League.
Gent a marcat 4 goluri în decurs de 6 minute la returul cu Bașakșehir, din „optimile” Conference League.

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 19:56 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 20:54

Gent a marcat 4 goluri în decurs de 6 minute la returul cu Bașakșehir, din „optimile” Conference League. Belgienii s-au impus cu 4-1 și sunt primii calificați în sferturile de finală. 

Gent a scos doar o remiză pe teren propriu în turul cu Bașakșehir, dar a rezolvat calificarea în prima repriză a manșei decisive. 

Minute istorice în Bașakșehir - Gent

Nigerianul Gift Emmanuel Orban (20 de ani) a marcat un hattrick între minutele 31 și 34. A fost cea mai rapidă „triplă” din istoria cupele europene! Hugo Cuypers a completat un scenariu de coșmar pentru gazde cu reușita din minutul 37.

Reușita de onoare a turcilor a fost semnată chiar de un belgian, Adnan Januzaj, în minutul 88.

Fanii belgieni au exultat în urma reușitelor lui Gift Emmanuel Orban. Nigerianul marcase și în manșa tur, îar în urmă cu 3 zile a marcat 4 goluri în victorie 6-2 contra lui Waregem. Cele mai tari mesaje postate pe Twitter: 

  • „Orban > Haaland”
  • „Orbanaldo!!!”
  • „Mai tare decât Messi!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Interziși în orașul adversarei, ultrașii au provocat haos pe străzi » Forțele de ordine, depășite

Mircea Lucescu, inclus într-un Top 10 special al antrenorilor înaintea lui Deschamps, Emery și Conte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
username_2
username_2  •  15 Martie 2023, 21:33

zilnic îs recorduri istorice cu patru goluri în tri minute, nu-s cam multe?...adica dai tri goluri în patru minute și după aia într-o oră nimic, și chestiile astea se tot repetă, cam ciudat...cred că îi inflație de meciuri și scad audiențele, așa că zilnic îi nevoie de recorduri istorice

balotelli
balotelli  •  15 Martie 2023, 21:06
Postat de radumatei pe 15 Martie 2023, 20:54

Desigur, ce știe un amator ca Guardiola despre potențialul, randamentul și motivarea jucătorilor? Să ia lecții de la nulitățile care comentează pe forumuri dacă vrea să facă performanță!

Bine, frate. Hai să nu mai comentăm nimic. ***. Sau hai să lăudăm pe toată lumea... de la Pep la Strizu... de la meme la Gigi Nețoiu. S-a ofticat nenea Radu c-a scris unu' pe-un forum despre Stoichiță-Guardiola! :-(((. Că el e cineva, vere! Nu-i o nulitate. :-))) D-aia intră pe site-uri de can-can și muștruluiește adevăratele nulități, care-și permit să se ia d'alde Pep.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radumatei
radumatei  •  15 Martie 2023, 20:54
Postat de balotelli pe 15 Martie 2023, 20:37

Dacă era Pep antrenor la ăștia îl scotea pe Orban imediat după golu' 2. Ca să nu i se urce la cap. E prea tânăr Gift ăsta pentru un record atât de răsunător! :-(((.

Desigur, ce știe un amator ca Guardiola despre potențialul, randamentul și motivarea jucătorilor? Să ia lecții de la nulitățile care comentează pe forumuri dacă vrea să facă performanță!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează