INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIOLENȚE

VIDEO Prăpăd pe străzile din Napoli » Ce a rămas în urma celor 600 de ultrași germani

FOTO: Gazzetta dello Sport +7   FOTO
FOTO: Gazzetta dello Sport

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 23:17 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 23:17

Circa 600 de suporteri ai echipei germane Eintracht Frankfurt au făcut prăpăd înaintea meciului retur cu Napoli din ”optimile” Champions League, provocând haos pe străzi și distrugând tot ceea ce au întâlnit în cale.

Poliția italiană a trebuit să intervină în forță pentru a-i potoli pe huliganii nemți, care, prin ordinul strict al Prefecturii, au interzis să asiste pe stadionul ”Diego Armando Maradona” la duelul cu liderul din Serie A. 

Echipa care îl sperie pe Guardiola în drumul spre trofeul Ligii Campionilor: „Cea mai bună din Europa!”
TROFEU
Echipa care îl sperie pe Guardiola în drumul spre trofeul Ligii Campionilor: „Cea mai bună din Europa!”

În drumul dinspre centru către Piazza del Gesù, susținătorii roș-negrilor au răsturnat tomberoanele cu gunoi, au spart vitrinele magazinelor și au dat foc și mai multor mașini, inclusiv uneia de poliție.

VIDEO. Bătaie pe străzi înainte de Napoli - Eintracht

I-au încuiat noaptea în hotel!

Forțele de ordine italiene au avut probleme și când i-au supravegheat aseară, când s-au deplasat de la gara centrală la hotel cu autobuzele. Pentru a evita incidentele produse pe timpul nopții, s-a decis ca hotelul să fie încuiat, nici măcar angajații neavând voie să iasă afară! 

N-au existat decât probleme izolate și fără importanță, cu sticle și câteva scaune ce au fost aruncate la un bar din Piazza Bellini și schimburi verbale de la distanță între grupurile de fani rivali.

+3 FOTO

Echipa lui Glasner, fără galerie

Pentru meciul de diseară (ora 22:00) se așteaptă mobilizări masive ale poliției în jurul arenei, care va fi luată cu asalt de ultrașii lui Eintracht, în ciuda interdicției puse de autorități. Există temeri că fanii germani vor primi sprijin de la cei ai Atalantei, cu care sunt înfrățiți! 

„De la o zi la alta se introduc noi restricții, dar sper ca măcar echipa și stafful tehnic să poată avea acces în stadion”, a declarat ironic antrenorul Oliver Glasner. În tur, echipa lui Luciano Spalletti s-a impus cu 2-0 și are mari șanse să ajungă în premieră în ”sferturile„ Ligii, performanță neatinsă nici măcar pe vremea lui Maradona!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ioan Andone la Real - Liverpool de ziua lui » Mesaj pentru dinamoviști, după contre dure: „Aceasta e dorința mea!”

Mircea Lucescu, inclus într-un Top 10 special al antrenorilor înaintea lui Deschamps, Emery și Conte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Martie 2023, 21:56
Postat de grro pe 16 Martie 2023, 20:07

Ești Oltean ! Corect ? Nu mă miră că ai ajuns la lemne . :-))). Pun pariu că ai schimba rapid pădurea cu câmpul de sparanghel:-))). Cocalar prostovan. Hai că râde lumea deja de tine :-)))

Lemne esti tu poate adica zero total prostovane :)) ti am mai spus cand iti faci curaz de un video call sa vedem cine taie lemne falitule :))

grro
grro  •  16 Martie 2023, 20:07
Postat de eterrna.terrra.nova pe 16 Martie 2023, 16:08

Alt prostalau :)) mai taie din ele :))

Ești Oltean ! Corect ? Nu mă miră că ai ajuns la lemne . :-))). Pun pariu că ai schimba rapid pădurea cu câmpul de sparanghel:-))). Cocalar prostovan. Hai că râde lumea deja de tine :-)))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Martie 2023, 16:08
Postat de grro pe 16 Martie 2023, 08:20

...sa trezit sa vorbeasca unul care taie toata ziua lemne :-)))).

Alt prostalau :)) mai taie din ele :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează