INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANIVERSARE

Ioan Andone la Real - Liverpool de ziua lui » Mesaj pentru dinamoviști, după contre dure: „Aceasta e dorința mea!”

Ioan Andone a împlinit azi 63 de ani. „Fălcosul” va asista în această seară la meciul de gală din optimile Champions League dintre Real Madrid și Liverpool.
Ioan Andone a împlinit azi 63 de ani. „Fălcosul” va asista în această seară la meciul de gală din optimile Champions League dintre Real Madrid și Liverpool.

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 18:01 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 18:01

Ioan Andone a împlinit azi 63 de ani. „Fălcosul” va asista în această seară la meciul de gală din optimile Champions League dintre Real Madrid și Liverpool. 

Fostul căpitan al lui Dinamo și al echipei naționale chiar a spus câteva cuvinte înainte de partidă pe pagina sa de Instagram, mai exact pe InstaStory, Ando fiind new entry pe această rețea de socializare.

Controversa zilei e „Ianis Hagi
CONTROVERSĂ
Controversa zilei e „Ianis Hagi" » Udrea: „Hagi are dreptate, Edward n-are principii și echidistanță" vs Răureanu: „Hagi nu e obiectiv, vorbește ca un tată, nu ca un specialist"

Ioan Andone, la Real Madrid - Liverpool

„Nu doar fanii lui Real, toată Spania așteaptă această confruntare”, a reacționat ardeleanul, care are, de ani buni, proprietate în peninsula iberică, mai exact la Marbella. 

Clubul din Ștefan cel Mare nu l-a uitat pe Ioan Andone și i-a dedicat un material ce a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.

Deunăzi, ”Fălcosul” a avut o reacție aprigă la adresa noilor acționari ai grupării din Ștefan cel Mare, iar o parte dintre suporteri a uitat trecutul dinamovist al lui Andone și oamenii au replicat dur la adresa fostului apărător. 

Astăzi, Andone a fost impresionat de gestul clubului alb-roșu și a transmis un mesaj prin intermediul Instastory: ”Vă mulțumesc frumos tuturor și dorința mea este să se găsească o soluție, să văd acest club iubit și special din nou unde îi este locul”.

Mesajul clubului Dinamo pentru Ioan Andone

Un nume de legendă al fotbalului dinamovist, cu cele mai importante performanțe în Europa, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) și semifinalele Cupei Cupelor (1990), Ioan Andone împlineşte astăzi 63 de ani! În tricoul alb-roșu, Ioan Andone a câștigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986 și 1990) și a adunat 171 de meciuri și 22 goluri. 

Pe banca echipei noastre, Ioan Andone a câștigat titlul de campion (2004), Cupa României (2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005), fiind unul dintre cei mai apreciați antrenori din istoria clubului. Dinamo București respectă dreptul la opinie pentru toți foștii jucători și antrenori care au scris istoria clubului din 1948 până astăzi. Mulțumim, Ioan Andone, pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo! LA MULȚI ANI și MULTĂ SĂNĂTATE!
- Mesajul lui Dinamo pentru Ioan Andone

VIDEO. În direct la GSP Live, Ștefan Bărboianu dă notele diverșilor antrenori pe care i-a avut de-alungul carierei: „Ioan Andone, zece ca tactician, opt ca motivator”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nu „slujești” degeaba la FCSB » Faci Ce Spune Becali, ajungi departe: exemplele care certifică „școala de antrenori Gigi”

ANALIZĂ GSP Paradoxul FCSB! Trupa roș-albastră a dominat sezonul regulat, dar a fost depășită de Farul și CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  15 Martie 2023, 22:37

La multi ani!

dodo001
dodo001  •  15 Martie 2023, 18:57

La multi ani Ando! Nu putem uita ca am cucerit cu tine doua titluri de campioni. Bravo! Te menții bine!

traian_v
traian_v  •  15 Martie 2023, 18:51

Banuiesc ca stai la meci langa Roger Milla... Daca acum multi ani nu ai putut sta. LA MULTI ANI !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează