INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TURUL 3

Șahtior Karagandy, echipa care a scos FCSB din Europa, la un pas de grupele Conference League!

FCSB - Șahtior Karagandy // foto: Imago
FCSB - Șahtior Karagandy // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 19:39 / Actualizat marti, 10 august 2021 19:57

Șahtior Karagandy, echipa kazahă care a eliminat-o pe FCSB în turul 2 preliminar din Conference League, s-a calificat în play-off-ul competiției după ce a învins-o pe Kolos Kovalivka la loviturile de departajare, 3-1 după 0-0 în timpul regulamentar. 

În turul 3 preliminar al competiției, Șahtior Karagandy locul 11 în campionatul din Kazahstan, a dat peste Kolos Kovalivka, echipă care a încheiat sezonul trecut din Ucraina pe locul 4.

Șahtior Karagandy, în play-off-ul Conference League. Victorie la penalty-uri cu Kolos Kovalivka 

Rezultatul din tur, 0-0 la Kovalivka, s-a înregistrat și la returul de la Nur-Sultan, capitala Kazahstanului. Rezultatul alb s-a menținut și pe parcursul celor două reprize de prelungire, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.

Acolo, jucătorii lui Șahtior au fost mai inspirați decât oponenții, așa cum s-a întâmplat și în meciul retur cu FCSB, decis tot la punctul cu var. De la Șahtior au punctat toți cei 3 executanți (Rustemovic, Bukorac, Graf), de la Kolos au ratat 3 jucători (Nuriev, Churko, Pavlovets). Doar Chornomorets a transformat.

Pe parcursul celor 120 de minute, Șahtior a fost mai periculoasă, cu 3 șuturi pe poartă, față de unul singur în dreptul adversarilor.

În play-off-ul Conference League, Șahtior Karagandy va da peste câștigătoarea duelului dintre Maccabi Tel Aviv și Spartak Trnava, echipa care a eliminat-o pe Sepsi OSK. În tur, scorul a fost 0-0.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum a apărut Leo Messi la Paris » Tricou de 25 de dolari, ceas de milionar

Christian Eriksen a decis: cu ce echipă semnează, după plecarea de la Inter

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  11 August 2021, 15:21

ce faceti cautati sa acoperiti rusinea fcsb-ului.

steaua1986.
steaua1986.  •  11 August 2021, 06:21
Postat de superdorex pe 11 August 2021, 06:09

Vezi de prostii tai și nu mai plânge la mormânt străin...ani de zile ați făcut fotbalul românesc de rușine...

gigist gre tos.

superdorex
superdorex  •  11 August 2021, 06:09
Postat de waves pe 10 August 2021, 20:32

Cea mai mare rusine din istoria fotbalului romanesc au "reusit o" fcsb ... mielutii, fiind eliminati de o echipa din evul mediu, care sacrificau oaia inainte de meci langa teren, ca sa le aduca noroc.Pai tu compari fotbalul kagastanez ,cu fotbalul islandez? ..NICIODATA ..Si sa te elimine locul 11 din Kazakstan, pai nu mai scoti capul din pamant 100 de ani...

Vezi de prostii tai și nu mai plânge la mormânt străin...ani de zile ați făcut fotbalul românesc de rușine...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close