INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA

Sepsi, mutare de ultim moment » Unde va putea fi văzut meciul cu Olimpija Ljubljana, din Conference League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 13:59 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 15:52

Sepsi va debuta joi în această ediție a Conference League, urmând a se duela în turul 2 al preliminariilor cu slovenii de la Olimpija Ljubljana.

Partida se va juca joi, de la ora 21:00, dar nicio televiziune nu a achiziționat drepturile TV, așa cum s-a întâmplat cu partidele celorlalte reprezentate ale României. 

Gazeta a aflat numele clubului unde se va transfera Florin Tănase + Fotbalistul a început procedurile pentru viză
FCSB
Gazeta a aflat numele clubului unde se va transfera Florin Tănase + Fotbalistul a început procedurile pentru viză

Sepsi - Olimpija Ljubljana va fi live pe Youtube

Sepsi a găsit, cu o zi înainte de meci, soluția pentru ca fanii echipei lui Cristiano Bergodi să poată urmări prestația favoriților.

Astfel, clubul a anunțat că meciul cu Olimpija Ljubljana poate fi urmărit live pe contul de Youtube al clubului din Sf. Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până în prezent, niciun post TV din România nu și-a exprimat interesul de a transmite în direct jocul, meciul Sepsi OSK-Olimpija Ljubljana va putea fi urmărit live pe canalul de Youtube Sepsi OSK. Întotdeauna pentru o echipă! 
- comunicat Sepsi

Programul de joi al echipelor românești în Europa Conference League

Prima care intră în scenă este FCSB, de la ora 19:00, în deplasarea cu Saburtalo Tbilisi (Georgia). Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. 

Partida campioanei CFR Cluj cu Inter Escalades (Andorra), de la ora 20:30, a fost prima cumpărată de televiziuni și anunțată inițial pe canalele principale. Acum a fost mutată pe Prima Sport 2 și Digi Sport 2. Returul este programat miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00. 

Vllzania - CS Universitatea Craiova, cel mai târziu meci al zilei de joi, 22:00, se vede pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Manșa decisivă se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

  • 19:00 Saburtalo - FCSB
  • 20:30 CFR Cluj - Inter Escaldes
  • 21:00 Sepsi - Olimpija Ljubljana
  • 22:00 Vllaznia - Universitatea Craiova

Ce adversare ar avea echipele din România în turul III preliminar din Conference League

  • Sepsi OSK, în eventualitatea în care va trece de Olimpija Ljubljana, va juca cu câștigătoarea duelului Rijeka (Croația) - Djurgardens (Suedia). Covăsnenii ar găzdui primul meci
  • Dacă trece de Saburtalo, FCSB va da peste Vikingur (Insulele Feroe) sau Dunajska Streda (Slovacia), manșa tur fiind în deplasare
  • Universitatea Craiova ar juca cu echipa ucraineană Zorya Luhansk, locul 4 în Ucraina în momentul întreruperii sezonului trecut. Zorya va fi gazda primului meci
  • Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, din Belarus. Campioana României ar juca primul meci (4 august) în deplasare.

Citește și: 

Dezvăluiri din interiorul Rapidului: „Mutu e disperat. Nu a mai întâlnit așa ceva”

FCSB vrea să scape rapid de Florin Tănase » Negocierile sunt aproape finalizate + Fotbalistul a început procedurile pentru a lua viza

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
flob
flob  •  22 Iulie 2022, 13:54
Postat de dorelus pe 20 Iulie 2022, 16:40

Bă omule (apelativul îți convine?) tu-l tragi de urechi pe Oncica,, că folosește apelative care aduc atingere la demnitatea ta și tu folosești același limbaj? Un limbaj normal dealtfel într-o secțiune de comentarii pe acest site... Cine dracu te crezi? Nu întra pe site dacă ai fițe de genul asta. În rest o seară bună

Dorelus, calm, de unde atâta patos?

stefan56
stefan56  •  22 Iulie 2022, 11:36
Postat de cartier pe 20 Iulie 2022, 16:55

Hggg

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  20 Iulie 2022, 22:56

acest meci trebuia transmis pe un post national... rusine televiziunilor !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează