INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Silkeborg a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB » Câte tichete primesc românii și cât costă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 18:45 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 21:05

Silkeborg a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB din Conference League, ce se va disputa săptămâna viitoare, pe 6 octombrie, de la 19:45.

Suporterii roș-albaștrilor care doresc să facă deplasarea în Danemarca pentru a susține echipa sau cei care locuiesc deja acolo și vor să asiste la meci vor trebui să își cumpere biletele online de pe contul clubului danez - Vezi AICI site-ul de pe care își poți cumpăra bilet la Silkeborg - FCSB

De ce nu mai vrea FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”. Se insistă pentru varianta Ghencea
FCSB
De ce nu mai vrea FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”. Se insistă pentru varianta Ghencea

Fanii celor de la FCSB au primit 760 de bilete, iar preșul unui tichet este de 100 de coroane daneze ( 66 de lei) pentru adulți, respectiv 50 de coroane (33 lei) pentru copii sub 16 ani. 

Silkeborg a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB: 

Vor fi disponibile la vânzare 760 de bilete. - Prețul unui bilet online este de 100 coroane/ adult, respectiv 50 coroane/ copil cu vârsta sub 16 ani. - În situația în care biletele nu vor fi epuizate online și există suporteri care doresc să achiziționeze bilete de la casele stadionului, facem precizarea că acestea vor putea fi cumpărate doar cu 2 ore înainte de începutul partidei, la următoarele prețuri: 120 coroane/ adult, respectiv 70 coroane/ copil cu vârsta sub 16 ani.

- comunicat FCSB

FCSB va juca cu rezervele în Conference League

Din cauza faptului că FCSB are un sezon extrem de slab în Liga 1, roș-albaștrii aflându-se pe locul 14 în Liga 1, Gigi Becali a anunțat că echipa sa se va concentra doar pe campionat, în timp ce în Conference vor juca rezervele. 

„I-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii”, a spus Gigi Becali. 

Citește și alte știri despre FCSB:

Giovanni Becali, acid la adresa lui Ianis Stoica: „Mi-a cerut 40.000 de euro. Tu joci banii la păcănele?”
FCSB
Giovanni Becali, acid la adresa lui Ianis Stoica: „Mi-a cerut 40.000 de euro. Tu joci banii la păcănele?”
Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB
FCSB
Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Tis1134
Tis1134  •  28 Septembrie 2022, 13:02

" iar preșul unui tichet este de" - băi frate.. voi chiar n-aveți unu care știe să citească mizeriile, înainte de a fi publicate?

mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Septembrie 2022, 07:09

Fanii celor de la FCSB au primit 760 de bilete, iar preșul unui tichet este de 100 de coroane daneze ( 66 de lei) pentru adulți, respectiv 50 de coroane (33 lei) pentru copii sub 16 ani. traznilar pres!

florinbelascu
florinbelascu  •  27 Septembrie 2022, 20:32

1 coroana daneza = 0.66 ron. Cum pot costa 100 de coroane 20 ron?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează