INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ

foto CFR-ul a reclamat ofsaid la golul lui Sivasspor » Ce se vede pe reluări

Sivasspor - CFR Cluj | Mustapha Yatabare (36 de ani, atacant) a deschis scorul în minutul 22, după o fază suspectă de ofsaid.
Sivasspor - CFR Cluj | Mustapha Yatabare (36 de ani, atacant) a deschis scorul în minutul 22, după o fază suspectă de ofsaid.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 22:45 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 22:53

Sivasspor - CFR Cluj | Mustapha Yatabare (36 de ani, atacant) a deschis scorul în minutul 22, după o fază suspectă de ofsaid.

Sivasspor a dominat prima parte a întâlnirii, a ratat în principal pentru că Scuffet a fost din nou providențial între buturile campioanei, și a deschis scorul în urma unui moment controversat.

Dan Petrescu, surprins în timpul meciului Sivasspor - CFR Cluj: „Ăsta ce caută aici?”
Sivasspor - CFR Cluj
Dan Petrescu, surprins în timpul meciului Sivasspor - CFR Cluj: „Ăsta ce caută aici?”

Sivasspor - CFR Cluj. Golul lui Yatabare, suspect de ofsaid

Dia Saba a centrat din flancul drept, Hakan Arslan a prelungit, cu capul, pe spate, iar mingea a ajuns la Yatabare. Din interiorul careului mic, veteranul gazdelor a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Elevii lui Dan Petrescu au solicitat vehement ofsaid, reluările TV nu au clarificat însă în totalitate faza. Yatabare pare în fața lui Manea, dar pe aceeași linie, aproximativ, cu Yuri. Doar tehnologia VAR putea demonstra dacă Mustapha era mai aproape de Scuffet decât Yuri cu vreo parte a corpului, mai puțin mâinile.

Nu există VAR în grupele Conference League.

Citește mai multe știri din Conference League:

Anderlecht - FCSB 2-2, în grupa B » Vicecampioana României părăsește Conference League

Dawa le face pe toate: vinovat la ambele goluri ale lui Anderlecht + reușită cu abdomenul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
Moshu
Moshu  •  28 Octombrie 2022, 20:09

"dar pe aceeași linie, aproximativ, cu Yuri. "....nu-i asa ca nu va lasa gigismul din voi sa recunoasteti ca-i offside clar ? Pai cum sa fie "aproximativ pe aceiasi linie" cind il depaseste pe Yuri cu TOT piciorul sting ? Cum sa fie "aproximativ pe aceiasi linie"cind capul turcului este CLAR in dreptul umarului lui Yuri ? Dar ma rog,la ce te poti astepta de la "jurnalistii sportivi" cind la aia de la arena era unul care a plins o repriza si jumatate pentru ca nu-l baga Dan Petrescu pe ala micu,Petrila si dupa niste minute de plimbat pe teren a lui Petrila, plingea dupa Cefas si toot asa,doar pretexte sa-l critice pe Petrescu ! Noroc ca a inventat unu' butonul de "Mute" pe telecomanda !

gica10
gica10  •  28 Octombrie 2022, 15:18

Faza grea si datorata pozitiei tusierului,plasat gresit.Daca nu esti in stare nici pe fotografie sa-ti dai cu parerea obiectiv,inseamna ca sunteti depasiti.Urmariti pozitia capetelor celor 3 fata de linia de 6m.......nu poate avea capul mai in fata ,dar in acelasi timp sa fie pe aceeasi linie,doar daca nu l-a decapitat Suleiman Pasa.

paolo11
paolo11  •  28 Octombrie 2022, 09:04
Postat de vasileroaita pe 28 Octombrie 2022, 08:13

Îți dai seama la ce nivel scăzut sunt celelalte echipe dacă adunătură asta fără valoare domină categoric, de câțiva ani, fotbalul nostru?!

Tu centrezi, tu dai cu capu'...Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează