INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

Dusan Uhrin o avertizează pe Slavia: „CFR are jucători excelenți” + „La Cluj nu e ca la FCSB. Antrenorul are puteri depline”

Dusan Uhrin Jr./ foto Imago Images
Dusan Uhrin Jr./ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 14:59 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 15:40

Dusan Uhrin Jr. (54 de ani), fost antrenor la Dinamo și CFR Cluj, a făcut o analiză a clujenilor înaintea meciului cu Slavia Praga.

Antrenorul ceh a vorbit în țara natală despre meciul din Conference League și o avertizează pe Slavia. Uhrin o vede pe CFR drept „o echipă la fel de puternică, în ciuda faptului că s-au schimbat mulți jucători”

Nu menajează pe nimeni » Petrescu trimite toți „greii” în teren cu Slavia Praga
SLAVIA PRAGA - CFR
Nu menajează pe nimeni » Petrescu trimite toți „greii” în teren cu Slavia Praga

Dusan Uhrin Jr. a prefațat Slavia Praga - CFR Cluj

„Chiar dacă componența echipei s-a schimbat destul de mult, cred că CFR Cluj este la fel de puternică. Sunt jucători excelenți acolo, dar atenție, fundașul Burcă este accidentat. Vom vedea cine va juca în apărare.

Îi au pe Yuri, pe care l-am antrenat la Mediaș, dar faultează mult. În vară, au cumpărat un mijlocaș defensiv foarte bun, Muhar, pentru care am multe cuvinte de laudă.

Dan Petrescu a plecat, apoi s-a întors. Joacă în continuare în sistemul 4-3-3, dar a fost acuzat că joacă prea defensiv. Din câte am văzut, fanii și-au exprimat nemulțumirea față de el. Au existat speculații că va fi înlocuit de Contra, care a antrenat ultima dată în Arabia Saudită, dar Petrescu a rezistat.

Echipa a urcat în clasament, este pe locul patru. A avut o problemă cu proprietarul, Neluțu Varga, care a avut o problemă la inimă în urmă cu câteva săptămâni. Cum s-a întâmplat este greu de spus, deoarece au existat multe speculații”, a declarat Dusan Uhrin Jr., potrivit Sport.cz.

Dusan Uhrin, comparație între FCSB și CFR 

Întrebat de cehi dacă patronul echipei se bagă peste antrenor la CFR, așa cum se întâmplă la FCSB, Dusan Uhrin a avut un răspuns răspicat.

„La Cluj este altfel. Aici antrenorul are puteri depline. Becali este diferit, îi place să intervină în formație, la schimbări. La Cluj nu există așa ceva. Nimeni nu-i spune lui Dan să facă ceva. După părerea mea, este cel mai bun antrenor din România. Are un cuvânt greu de spus la club.

CFR Cluj este precum Slavia în Cehia. Are tot ce îi trebuie pentru fotbal. Are cel mai mare buget. Poate doar FCSB să rivalizeze cu ei la acest aspect. Au condiții excelente, au construit noi zone de antrenament. Au atât de mulți jucători, încât trebuie să se antrenze pe două terenuri.

Slavia. Cred că joacă un fotbal mai bun, dar trebuie să fie atentă: Clujul este în plină ascensiune. Va fi pregătită pentru Slavia. Cu siguranță va juca din spate, nu cred că va presa în vreun fel. Are soluții foarte bune în atac și a marcat multe goluri sezonul trecut

Slavia Praga - CFR Cluj, echipe probabile:

SLAVIA PRAGA: 28. Mandous - 21. Doudera, 4. Ousou, 30. Kașaraba, 33. Jurasek - 5. Tlehi, 17. Provod - 8. Masopust, 32. Lingr, 16. Usor - 9. Olayinka 
REZERVE: 1. Kolář, 34. Sirotník, 11. Tecl, 12. Santos, 19. Dorley, 22. Ewerton, 27. I. Traoré, 41. Kričfaluši, 44. Biegon, 49. Kopáček, 53. Beran 
ABSENT: Schranz (accidentat) 
ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

CFR CLUJ: 1. Scuffet - 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 44. Yuri, 45. Camora - 10. C. Deac, 21. Boateng, 40. Cvek - 15. Yeboah, 9. Malele, 11. Petrila 
REZERVE: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 6. Billong, 8. Roger, 20. Mistrati, 28. Hoban, 32. Janga, 47. Braun, 73. Muhar, 99. S. Buș 
ABSENȚI: Debeljuh, Burcă, Bordeianu (accidentați) 
ANTRENOR: Dan Petrescu

VIDEO. Totul despre Slavia Praga - CFR Cluj

Citește și:

Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „În ultimii 5 ani, nimeni din Europa n-a jucat ca ei!”

Slavia Praga a băgat spaima în CFR Cluj: „Așa ceva n-am văzut în România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Moshu
Moshu  •  07 Octombrie 2022, 09:03

De retinut,si dupa parerea lui Uhrin,Dan Petrescu e antrenor ! Si nu orice fel,este cel mai bun din Romania ! Poate aflati si voi cu ocazia asta si incetati sa-l mai faceti in toate felurile ! Este absolut enervanta aceasta molima a criticismului la adresa lui cfr ! Si unul din comentatorii de tv de aseara era penibil in incercarea de a-l ponegri pe Dan Petrescu si cfr-ul !Probabil era doar frustrat dupa ...performanta fecesbelei !

johny2003
johny2003  •  06 Octombrie 2022, 20:21

Toata lumea stie ca SuperDan e #1! nu degeaba *** de invidie! ))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează