INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ARCUL DE TRIUMF

VIDEO Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” imediat după România - SUA » Suprafață IMPOSIBILĂ cu 5 zile înainte de FCSB - Nordsjaelland

Gazonul arenei Arcul de Triumf este impracticabil cu 5 zile înaintea meciului FCSB - Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League. Reporterii GSP au inspectat sâmbătă seară suprafața de joc. +13   FOTO
Gazonul arenei Arcul de Triumf este impracticabil cu 5 zile înaintea meciului FCSB - Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League. Reporterii GSP au inspectat sâmbătă seară suprafața de joc.

Articol de , , - Publicat sambata, 05 august 2023 23:24 / Actualizat duminica, 06 august 2023 11:41

Gazonul arenei Arcul de Triumf este impracticabil cu 5 zile înaintea meciului FCSB - Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League. Reporterii GSP au inspectat sâmbătă seară suprafața de joc.

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului). 
  • Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august.

FCSB a anunțat UEFA că arena Arcul de Triumf va găzdui prima manșă a duelului cu Nordsjaelland. Vicecampioana preferă stadionul din Ghencea, dar pentru moment nu a primit un răspuns favorabil din partea CSA Steaua. Luni ar urma o rundă decisivă de negocieri. 

FOTO. Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, impracticabil înainte de FCSB - Nordsjaelland

Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia
Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia
Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia
Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia
Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia
+9 FOTO

În eventualitatea în care Ghencea va fi, din nou, tărâm interzis, FCSB - Nordsjaelland se va juca pe un gazon îngrozitor. 

Arena Arcul de Triumf a găzduit sâmbătă seară meciul-test între reprezentativele de rugby ale României și ale Statelor Unite ale Americii, încheiat 17-31. 

Reporterii GSP au analizat starea suprafeței de joc înainte și după finalul partidei de pregătire, iar concluziile sunt sumbre. Zone întregi au devenit impracticabile, riscul accidentărilor fiind ridicat. 

Cel mai rău se prezintă bucată din interiorul careului, din preajma punctului cu var.

Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” imediat după România - SUA » Suprafață IMPOSIBILĂ cu 5 zile înainte de FCSB - Nordsjaelland

Mihai Stoica, nemulțumit 

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, s-a plâns de calitatea gazonului inclusiv la meciul cu CSKA Sofia, victoria 3-2 din turul secund preliminar al Conference League. 

Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă. Să vedem, are dureri la coaste. La Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Nu avea cum să fie un joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat măsuri la Coman, l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat.

- Mihai Stoica, după FCSB - CSKA 1948

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”

Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (41)
Ovy_ovidiu
Ovy_ovidiu  •  06 August 2023, 18:51

Mai oameni buni înțelegeți ca pe Arcul de Triumf se joaca și se va juca toată viata doar Rugby nu au ce cauta echipe de fotbal pe Stadionul Arcul de Triumf aici se joaca Rugby din 1913 dacă nu știați. Sa joace acolo în Ghencea sau Pipera de Stadionul lor promis sa se ducă, *** Steaua și Becali cu echipa lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ovy_ovidiu
Ovy_ovidiu  •  06 August 2023, 18:40
Postat de foreverstrong pe 06 August 2023, 11:41

ce ai fum88at bah prostule? ce contract nu am respectat? ma refer la cel legal,ca de interzis cuvinte nu poti,ca nu suntem in comunism. daca era asa,nu jucam astazi in Ghencea.

Mai oameni buni înțelegeți ca pe Arcul de Triumf se joaca și se va juca toată viata doar Rugby nu au ce cauta echipe de fotbal pe Stadionul Arcul de Triumf aici se joaca Rugby din 1913 dacă nu știați. Sa joace acolo în Ghencea sau Pipera de Stadionul lor promis sa se ducă, dracului Steaua și Becali cu echipa lui

foreverstrong
foreverstrong  •  06 August 2023, 11:42
Postat de concret pe 06 August 2023, 00:05

Prostule, maine jucati primul si ultimul meci in Ghencea. Nu va mai primesc aia acolo dupa ce cap-s3c Sut a declarat ca el joaca la Steaua :))) ***

pai si becali acum 2 saptamani urla din toti rarunchi ca noi suntem Steaua. si tot jucam in Ghencea. esti de o prostie crunta. pai daca era asa nu jucam astazi in Ghencea. tu te auzi comunistule ce spui? cum bah sa spui asa ceva?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează