FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 0-1

Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Basarab Panduru (53 de ani) spune că situația lui Marius Croitoru (42 de ani) este una extrem de complicată. +12   FOTO
FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Basarab Panduru (53 de ani) spune că situația lui Marius Croitoru (42 de ani) este una extrem de complicată.

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 21:10 / Actualizat sambata, 05 august 2023 21:28

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Basarab Panduru (53 de ani) spune că situația lui Marius Croitoru (42 de ani) este una extrem de complicată. 

FC Botoșani nu a câștigat niciun meci în primele patru runde ale noului sezon, iar fanii și-au pierdut răbdarea cu Marius Croitoru. „Demisia” a fost sloganul favorit în finalul disputei cu FCU Craiova. Basarab Panduru îi înțelege pe fanii moldoveni. 

Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani
Botoșani - FCU Craiova
Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani

Basarab Panduru, după FC Botoșani - FCU Craiova 0-1

„Trebuie să fiu foarte corect, situația lui Croitoru nu e cea mai normală. Dar a acceptat-o! E complicată ai ales pentru el, un antrenor care nu poate să stea jos. 

El are o singură victorie în ultimele 21 de meciuri, parcă. Mi se pare din cale afară de mult. Mă mir că mai ești prin prima ligă în condițiile astea. 

Croitoru era acum doi ani pe cai mari, pe niște cai chiar foarte mari, acum abia dacă mai călărește un ponei.

Mai trebuie să vină și alții, să îi vedem și pe ei. E prea mult! Repet, chiar dacă situația lui e dificilă”, a spus Basarab Panduru la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Valeriu Iftime nu mai are răbdare cu Marius Croitoru

Din informațiile Gazetei, Valeriu Iftime a luat în calcul îndepărtarea lui Marius Croitoru încă din urmă cu două săptămâni. Între timp, FC Botoșani a obținut o remiză în Giulești, scor 2-2, și a fost învinsă de FCU Craiova, scor 0-1. 

Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”

Croitoru a impresionat în primul mandat de trei ani pe care l-a avut la Botoșani, el a calificat echipa în play-off de două ori în perioada aceea. În al treilea sezon a ratat calificarea în ultima etapă, după ce a pierdut acasă cu FC Argeș, 1-2.

Atunci a arătat ca un dezastru faptul că moldovenii nu au mai fost în playoff, acum echipa se prezintă ca una care va avea de tras din greu ca să rămână în prima ligă. În sezonul trecut, Croitoru a avut un parcurs extrem de slab cu FCU Craiova, formația lui Mititelu și-a revenit abia după ce l-a demis pe el.

Iar pe FC Argeș a preluat-o la puțină vreme după startul sezonului de la Prepeliță și a îngropat-o. Piteștenii au ajuns la baraj, pe care l-au pierdut după ce-l schimbaseră pe Croitoru cu Vintilă, și au retrogradat.

1 victorieare Croitoru în ultimele 21 meciuri ca antrenor pe prima scenă (30.10.2022, UTA - FC Argeș 0-1), în rest 10 remize și 10 înfrângeri

Citește și alte știri din Superligă:

Vestea care l-a indignat pe Elias Charalambous: „Am fost surprins, e foarte ciudat ce se întâmplă aici. Chiar trebuie să discutăm”

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Crinughe1
Crinughe1  •  06 August 2023, 10:20

L-ați văzut pe Ilie Dumitrescu sa facă asemenea afirmații despre un antrenor fie el fără licență? E vorba de cei șapte ani de acasă. Are Panduru vreo realizare ca antrenor, ca eu ma apropii de 70 de ani și nu îmi aduc aminte. Este o rușine sa apari pe post cu astfel de afirmații, jignind un coleg.

mihalachy
mihalachy  •  06 August 2023, 09:12

da ! croitorul a ales gresit echpele anu trecut , dar a spune ca nu e nimic parca e prea mult! pana la urma, klopp a avut un an, de *** si este inca antrenor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

carol_k
carol_k  •  05 August 2023, 23:04

Croitoru nu e antrenor, e un golanas de cartier care zice ca ar fi antrenor. El nu-i nimic, un tupeist care se da antrenor el nu si-a terminat nici aacum scoala. Uite rezultatele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează