INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT

REZUMAT VIDEO Tensiune la Anderlecht înainte de meciul cu FCSB » Fanii furioși i-au cerut demisia antrenorului și i-au așteptat pe jucători la cantonament!

Felice Mazzu, antrenor Anderlecht, Foto: rsca.be
Felice Mazzu, antrenor Anderlecht, Foto: rsca.be

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2022 12:46 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 12:48

A patra înfrângere suferită în acest campionat de viitoarea adversară a lui FCSB. Anderlecht e pe locul 9 după 1-2 cu Westerlo.

  • FCSB și Anderlecht se înfruntă joi, de la 22:00, în a două etapă a grupelor din Conference League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Pro TV.

Situația e critică la Anderlecht înaintea meciului cu FCSB, de joi. Încă o înfrângere în campionat, a patra, pe terenul nou promovatei Westerlo (1-2), echipa alb-violet are mai multe eșecuri decât victorii (3) în actualul sezon și a căzut iar în clasamentul Pro League. E pe 9, fix la jumătate în Belgia, cu 10 puncte din 24 posibile!

Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali
FCSB
Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali

Fanii și-au pierdut răbdarea: „Salvatorul e ca o piatră prinsă de picioare”

Fanii și-au pierdut răbdarea. Mai ales cu Felice Mazzu, antrenorul venit în iunie, după doi ani la Union Saint-Gilloise. L-au atacat dur pe rețelele de socializare, cerându-i demisia. „Vrem să vedem fotbal!”, „Cât de dramatic e nivelul jocului!”, „Mazzu Out! Îi mulțumim președintelui că l-a adus la noi. Salvatorul e ca o piatră prinsă de picioare”. 

Nici jucătorii n-au scăpat. Numiți „Clovnii lui Mazzu”, bruxellezii au fost așteptați duminică seară, la centrul sportiv Neerpede. Suporterii erau furioși și, potrivit cotidianului Het Laatste Nieuws, doar intervenția căpitanului i-a liniștit. Wesley Hoedt, fost coleg la Lazio cu Ștefan Radu, le-a promis că își vor reveni.

Lior Refaelov: „Prea puțină calitate. E inacceptabil”

Și în vestiar e tensiune. Veteranul israelian Lior Refaelov, 36 de ani, a declarat la postul TV Eleven Sports: „Prea puțină calitate în jocul nostru”. I-a luat apărarea tehnicianului: „Nu e vorba despre tactică sau despre pregătirea meciului. Noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Fiecare. E inacceptabil să avem zece puncte în opt etape”. 

După înfrângere, Wouter Vandenhaute, președintele clubului din ianuarie 2021, a coborât în cabină pentru a discuta cu Mazzu și cu jucătorii. 

„Nu există încă îndoială asupra antrenorului”, au aflat jurnaliștii flamanzi. Dar răbdarea lui Vandenhaute e aproape de limită. „Criza e completă”, a titrat HLN.

Foto: Peter De Voecht, rsca.be
Foto: Peter De Voecht, rsca.be
Foto: Peter De Voecht, rsca.be
Foto: Peter De Voecht, rsca.be
Foto: Peter De Voecht, rsca.be
+17 FOTO

VIDEO. Rezumatul meciului Westerlo - RSC Anderlecht (2-1)

Mazzu riscă demiterea de la Anderlecht

Anderlecht încearcă să iasă din criză la București. Are cinci victorii în cinci partide în actuala ediție de Conference League și o vrea pe a 6-a, joi. 

În cazul unei înfrângere pe Arena Națională, Felice Mazzu riscă să fie demis.

Citește și:

Chiricheș chiar a vrut să se retragă de la națională » Cine l-a întors din drum

Reacția lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia la meciul cu CSU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  12 Septembrie 2022, 19:29

Sunt sanse mari ca dupa meciul cu FCSB sa se revina la sentimente mai bune si la Anderlecht, cum s-a intamplat si cu West Ham.

popescudzn
popescudzn  •  12 Septembrie 2022, 15:15
Postat de Marba1948 pe 12 Septembrie 2022, 13:50

FCSB a avut marele noroc sa pice in grupa cu doua echipe cu nume mari, dar aflate in criza profunda: West Ham si Anderlecht. Ma mir ca in GSP s-a scris asta despre Anderlecht. De fapt, West Ham merge si mai slab. E pe locul 18 din 20 de echipe, dar mereu, pe GSP, ni se spune ca a terminat pe locul 5 sau 6, nu mai stiu, nu se pomeneste locul de acum. Dar WH nu mai e aceeasi echipa de anul trecut, asta e clar!

Trebuie sa recunoastem ca Dinamo si CSA au fost mai norocoase. Joaca cu Metaloglobus, Csiksereda, Spartac

mattia.montini
mattia.montini  •  12 Septembrie 2022, 15:14

Pe belgieni, nici nu ii ajuta mintea foarte mult. Daca amanau cateva meciuri de campionat, echipa se putea reface mental si fizic cu cateva butelii de oxigen si perfuzii cu ginseng. Sa stiti ca LPF a fost unul dintre jucatorii buni ai fcbs-ului la Londra si parca nu am dat cezarului ceea ce merita. E trist. Pai, Gino a facut 400 de kile de branza pe instat, nu vedeti ca nu se mai opreste? Si, stati, ca nu a venit inca derby-ul cu Silkeborg.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează