INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TOTTENHAM

Meciul Tottenham - Rennes, amânat din cauza cazurilor de COVID-19 » Anunțul făcut de clubul englez

Tottenham – Rennes, amânat// Foto: Imago
Tottenham – Rennes, amânat// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 10:53 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 10:59

Meciul dintre Tottenham și Rennes, din ultima etapă a Grupei G a Conference League, a fost amânat ca urmare a cazurilor de coronavirus de la clubul gazdă.

Partida fi trebuit să se desfășoare joi seară, 9 decembrie, ora 22:00, însă Spurs a anunțat amânarea partidei după ce 8 jucători și 5 persoane din stafful tehnic s-au infectat cu virusul COVID-19.

Motivul pentru care Lobonț a preferat să fie al treilea portar la AS Roma: „Aveam 500.000 de euro pe an!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Motivul pentru care Lobonț a preferat să fie al treilea portar la AS Roma: „Aveam 500.000 de euro pe an!”

Tottenham – Rennes, amânat!

„Putem confirma că meciul nostru de acasă din UEFA Europa Conference League Grupa G împotriva lui Stade Rennais nu va avea loc joi, după o serie de cazuri pozitive de COVID-19 la echipă. Discuțiile sunt în desfășurare cu UEFA și vom oferi detalii suplimentare cu privire la acest meci în timp util”, a anunțat Tottenham.

Tottenham a mai precizat că autorităţile sanitare au mai făcut o recomandare clubului:

„În plus, în urma discuțiilor cu Agenția pentru Securitatea Sănătății, clubul a fost sfătuit să închidă zona de antrenament a primei echipe în acest moment, în interesul sănătății și a siguranței jucătorilor și staff-ului”, a comunicat clubul englez.

Reacția lui Antonio Conte

La conferința de presă de miercuri premergătoare partidei, Antonio Conte s-a arătat și el îngrijorat de situația de la echipă.

„Acum, cu siguranță, suntem puțin speriați pentru că mâine nu știm ce se întâmplă. În fiecare zi, avem mai multe cazuri pozitive. Nu este o situație bună.

Este imposibil să vorbesc despre fotbal astăzi. Situația este gravă. Există o rată mare de infecție”, a spus Antonio Conte.

Conte, care este vaccinat, nu a precizat dacă infectările de la echipă sunt cu noua variantă a Covid-19, Omicron.

„Cred că fiecare ia cea mai bună decizie pentru el și cel mai bine ar fi să-i întrebați pe cei de la departamentul medical despre persoanele care sunt sau nu vaccinate”, a încheiat antrenorul lui Tottenham.

Înaintea ultimei etape, Tottenham este pe locul 2, cu 7 puncte, în timp ce Rennes ocupă prima poziție în grupă, cu 11 puncte și este deja calificată în faza următoare.

Citește și:

Ce s-a întâmplat ultima oară când Barcelona a fost eliminată în grupe + Xavi, declarații la „cald”: „E momentul să începem de la zero”

Cunoaștem echipele calificate mai departe în Liga Campionilor » Cum arată urnele pentru „optimi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  09 Decembrie 2021, 15:05

daca ar fi niste amarasteni, ar avea meciul pierdut cu 0-3 fara discutii. dar bogatanilor de la tottenham li se permite...

rumunek
rumunek  •  09 Decembrie 2021, 11:24

Și Leicester a anunțat ca are 7 fotbaliști infectați, dar meciul cu Napoli nu pare să fi fost amânat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează