INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  UNION BERLIN - FEYENOORD

VIDEO Berlinul e sub alertă » Ultrașii lui Feyenoord au făcut haos în Germania

Ultrașii lui Feyenoord au făcut haos la Berlin / Sursă foto: Twitter
Ultrașii lui Feyenoord au făcut haos la Berlin / Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 11:09 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 15:19

Autoritățile sunt în alertă maximă la Berlin, acolo unde Union va primi diseară vizita lui Feyenoord Rotterdam, într-o partidă din Conference League.

Motivul? Fanaticii suporteri ai celor de la Feyenoord au pregătit o deplasare extrem de numeroasă pentru confruntarea de la Berlin. Ultrașii au ajuns deja în Germania, provocând primele stricăciuni: au distrus o operă de artă de pe „East Side Gallery” și au au provocat panică după ce au aprins zeci de materiale pirotehnice în gară

Berlinul e sub alertă! Incidente înainte de Union Berlin - Feyenoord

Din primele relatări ale presei din Germania, se pare că apriximativ 1.100 de suporteri olandezi au ajuns în Germania încă de miercuri. Într-o operațiune de amploare, polițiștii nemți au arestat 71 de susținători de-ai celor de la Union Berlin și Feyenoord. 

Huliganii au fost reținuți și plasați în custodia poliției. Acolo, în urma perechezițiilor forțelor de ordine, au fost descoperite alte materiale pirotehice, ce urmau să fie folosite chiar pe stadion.

Mai mult, de teama ultrașilor olandezi, unele restaurante din oraș au fost nevoite să se închidă mai devreme decât ora normală sau să nu mai servească deloc alcool.

În Grupa E din Conference League, Feyenoord se află pe locul 1, cu 7 puncte. Formația din Berlin e codașa grupei, cu doar trei puncte acumulate în primele trei partide. Astfel, miza e uriașă pentru Union, care trebuie să învingă pentru a spera la ieșirea din grupă. Slavia Praga - Maccabi Haifa e celălalt meci din grupă.

Citește și alte știri de actualitate:

Barcelona și Al Sadd, întâlnire decisivă pentru Xavi » Antrenorul pune presiune: „Vreau să revin acasă!”

Mesaj apocaliptic după solicitarea UEFA: „O să dispară cluburi, un dezastru pentru Liga 1!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  04 Noiembrie 2021, 15:09

În Grupa E din Conference League, Feyenoord se află pe locul 4, cu 7 puncte.

dorelus
dorelus  •  04 Noiembrie 2021, 15:00

Feyenoord se află pe locul 4, cu 7 puncte. Formația din Berlin e codașa grupei, cu doar trei puncte???ba cum este posibil intr-o grupa de patru echipe ca locul patru sa nu fie acelasi cu ,,codasa grupei???,,va rog sa lamuriti problema asta de inginer pentru premiul Nobel. Vai de fundul vostru

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  04 Noiembrie 2021, 13:17

Unde-s mă fcsbistii aia cu floricele printre dinti care condamnau galeriile cu tradiție din România !? :-))) PS: am ras mult ca faza cu “opera de arta” in fapt tot o mâzgălitura pe perete și aia. :-)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează