INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB-NORDSJAELLAND

VIDEO Victor Becali vede partea plină a paharului după remiza lui FCSB cu Nordsjaelland: „Important e acest aspect”

Victor Becali, impresar de jucători
Victor Becali, impresar de jucători

Articol de , - Publicat vineri, 11 august 2023 11:22 / Actualizat vineri, 11 august 2023 11:41

Prezent la remiza albă dintre FCSB și Nordsjaelland, Victor Becali crede că FCSB are șanse importante de calificare în Danemarca.

Impresarul este de părere că avantajul roș-albaștrilor este că nu au primit vreun gol în prima manșă, astfel că la retur nu pleacă nimeni avantajat pe tabelă.

Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”
FARUL - FLORA TALLINN 3-0
Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”

VIDEO. Victor Becali: „Nu poți să remarci pe nimeni în seara asta”

„Dacă s-a terminat 0-0 sunt șanse, iar cel mai important lucru este că FCSB nu a primit gol. Păcat că a avut 30 și ceva de minute cu om în minus și ar fi trebuit să insiste. S-a văzut că le-a fost greu celor de la FCSB. Nu poți să remarci pe cineva în seara asta. Au început bine cu ocazia lui Compagno, dar rămân la ideea că nu au luat gol și asta e cel mai bun lucru”, a spus Victor Becali după jocul celor de la FCSB.

Impresarul a rezumat în câteva cuvinte prestația celor de la Sepsi și a apreciat evoluția lui Budescu din jocul cu Flora Tallinn.

„Sincer mă așteptam mai mult de la Sepsi în seara asta. E important pentru Budescu că a marcat. Să știți că Hagi iubește adevărații fotbaliști, iar Budescu este unul dintre ei”, a mai precizat Victor Becali.

Marius Șumudică l-a pus la punct pe Elias Charalambous: „Trezește-te, bă tată!”

În ciuda faptului că au împărțit același vestiar și că practică aceeași meserie, Șumudică nu l-a menajat pe cipriot după ce a auzit declarațiile acestuia de la finalul meciului FCSB - Nordsjaelland 0-0.

Șumudică nu-l crede pe fostul său coleg, motiv pentru care i-a „taxat” ieșirea nervoasă. „E cam recalcitrant. Elias, trezește-te, bă tată, că ești cam recalcitrant. Nu ți-a zis nimeni că nu faci tu schimbările? Mi s-a părut cam agresiv, i-au căzut pleoapele”, a spus Șumudică, conform digisport.ro

Replica lui Șumudică a fost o aluzie la implicarea lui Gigi Becali în viața echipei, la faptul că de cele mai multe ori patronul este cel care dictează schimbările, în funcție de ce simte din fața televizorului.

VIDEO. Declarațiile lui Charalambous după FCSB-Nordsjaelland 

Citește și alte știri:

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Dinamo se poate muta din septembrie de la „Arcul de Triumf”. Detalii despre planul „câinilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  11 August 2023, 13:29

Il credeam pe Victor Becali mai realist !! Cum sa ai sperante de calificare pe terenul danezilor cand tu acasa nu ai dat un sut pe poarta pe tot parcursul meciului ?? Daca a facut aceasta declaratie ca sa-l mai linisteasca pe varul sau…atunci este de inteles !! Realitatea, din pacate, este alta !!

bunicu
bunicu  •  11 August 2023, 12:50

Dacă cipriotul e recalcitrant și se știe de ce atunci ce face Șoșomodică cum se numește de la recalcitrant în jos sunt prea multe.

steaua.libera
steaua.libera  •  11 August 2023, 12:43

Sa-i spuna cinev acestui domn ca regula golului in deplasare nu se mai aplica de vreo 2 sezoane.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează