INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

Fostul fundaș al Stelei râde de preferatul lui Becali: „Joacă la rupere și nici nu construiește! Sper să nu sară pe vreun englez, să facă penalty”

Joyskim Dawa și Malcom Edjouma/
Joyskim Dawa și Malcom Edjouma/

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 12:20 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 12:48

Vivi Răchită, fostul fundaș al Stelei, l-a criticat pe Joyskim Dawa înainte de meciul dintre FCSB și West Ham, din grupele Conference League.

Fostul jucător al roș-albaștrilor din perioadele 1989-1990, 1996-1998 și 2002-2004 îl consideră pe Dawa ca fiind „dezordonat”. O analiză realizată recent de GSP a arătat că Dawa a greșit grav în 5 dintre cele 7 etape în care a evoluat, 6 din postura de integralist. 

În total, FCSB a pierdut 6 puncte din cauza erorilor sale! Fără gafele camerunezului, echipa lui Dică ar fi putut avea 13 puncte, aproape dublu față de cât are acum (7).

Sumele puse în joc la meciurile din grupele Conference League. Miză suplimentară pentru FCSB și CFR Cluj
GRUPE
Sumele puse în joc la meciurile din grupele Conference League. Miză suplimentară pentru FCSB și CFR Cluj

Vivi Răchită îl critică pe Dawa

„Dawa sper să nu sară pe vreun jucător englez, să mai facă vreun penalty, o lovitură liberă sau să ia cartonașe. E un jucător dezordonat, nu e pentru FCSB. Nici nu are tehnica deposedării, joacă la rupere și nici nu construiește.

La FCSB, fundașii ar trebui să știe cu mingea, să paseze, să iasă cu mingea la picior, să joace între linii. Dawa joacă cu minge lungă și majoritatea în aut. Așa cum a spus și Dică, dacă va mai greși în continuare, va ieși din primul 11”, a spus Vivi Răchită la Pro Arena.

Nicolae Dică, antrenor FCSB: „Dacă Dawa va mai greși, nu va mai juca. E valabil pentru toți jucătorii”

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, susține că Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central) nu va mai juca dacă va continua să greșească decisiv.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel... n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a declarat Dică la Orange Sport.

Dawa și Tamm mi se par foarte buni. Sunt fundașii centrali care-mi plac

- Gigi Becali, patron FCSB

Cum arată echipele probabile din West Ham - FCSB

WEST HAM SISTEM: 4-2-3-1 Areola - Johnson, Kehrer, Ogbonna, Cresswell - Lanzini, Soucek - Bowen, Fornals, Benrahma - Scamacca 
REZERVE: 35. Randolph, 4. Zouma, 5. Coufal, 9. Antonio, 11. Paquetá, 14. Cornet, 32. Coventry, 33. Emerson, 41. Rice 
ABSENȚI: Aguerd (accidentat) 
ANTRENOR: David Moyes

FCSB SISTEM: 4-3-3 Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovici - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Coman REZERVE: A. Vlad, V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu 
ABSENȚI: B. Rusu, Șut, Panțâru, Ov. Popescu (accidentați) 
ANTRENOR: Nicolae Dică

Citește și alte știri despre West Ham - FCSB

Dragomir îi avertizează pe Dawa și pe Tamm, înainte de West Ham - FCSB: „Să nu facă asta, că îi pun ăia în fund din minutul 5”

West Ham - FCSB, live ora 22:00, primul meci din grupele Conference League. Tot ce trebuie să știi despre meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  09 Septembrie 2022, 08:33
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 08 Septembrie 2022, 13:02

6-0 pt Ham Ham !!!

esti obisnuit cu scorul?

310577
310577  •  08 Septembrie 2022, 17:59

Vai de voi 89-90 Răchită la Steaua!!!!???

maradona79
maradona79  •  08 Septembrie 2022, 14:31
Postat de guimaraes1.0 pe 08 Septembrie 2022, 14:01

Pana o sa intre ca sa-i impacheteze o sa strige dica din rasputeri nu mai trage dom'scamacca eu sunt dica nu sumudica.

Ai castigat internetul cu comentariul asta :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează